Byla to fuška, ale… Monika Leová (29) porodila dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Byla to fuška, ale… Monika Leová (29) porodila dceru!

Pro Moniku byl ale porod fuška!
Pro Moniku byl ale porod fuška!  (foto: Instagram)

Babyboom v tomto týdnu ještě nekončí! Bývalá moderátorka FTV Prima Monika Leová o víkendu přivedla na svět svého prvního potomka. Dceři dali s manželem Martinem Košínem jméno Mia.

Informaci vypustil do světa šťastný tatínek velmi vtipným způsobem: „Rád bych vám představil nový produkt z naší dílny. Zpočátku ta výroba není vůbec těžká, je to hodně individuální, ale čím víc se jde do finále, tím je to obtížnější. To je Mia, 4160 gramů, 51 centimetrů, obří dítě, michelin, je spokojená a zdravá,“ oznámil novinu na Moničině Instagramu Martin Košín, jak informoval web Super.cz.

Monika Leová se vrátila na Primu! Co zprávařku přivedlo zpátky?

Video se připravuje ...

A jak porod zhodnotila Monika? „Už nikdy nebudu rodit,“ pronesla s úsměvem unavená, ale spokojená maminka malé Mii. Ta si dávala načas, jelikož Monika už přenášela. Nakonec zabral nový film s Wonder Woman, který sice Moniku příliš nepotěšil, přeci jen to ale byl pro ni zážitek! „Ty, jo, nová Wonder Woman, velké zklamání, pozitivní je, že mi rozjela porod,“ uvedla pobavená moderátorka, než odjela do porodnice.  

Leová a její karavan lásky! Už tam má místo i pro miminko

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
19. 4. 2021 • 14:19

ještě že sis nenafotila rozkrok. to je hnus, jak se všechny vystavují s pupkem. my to maskovaly, ony by nejraději běhaly nahéééé. bože, kam to spěje?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.