Kdo seje vítr, sklízí bouři: Monika Štiková přišla o to nejcennější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kdo seje vítr, sklízí bouři: Monika Štiková přišla o to nejcennější!

Monika Štiková.
Monika Štiková. (Foto Blesk - Jan Tůma a archiv Blesku)

Čeho je moc, toho je příliš. Monika Štiková (45) přišla díky svému chování i o posledního člověka v rodině. Charlotte Štiková (22) se rozhodla od své matky úplně distancovat poté, co její matka měla údajně ponižovat jejího přítele před úplně cizími lidmi.

Do poslední chvíle se držela stranou, nepouštěla se do sporů své matky s Ornellou ani otcem, ale každý pohár trpělivosti jednou přeteče. Poslední kapkou se stala návštěva Šiklova mlýna, kde měla Monika na veřejnosti ponižovat nejen Charlotte, ale také jejího partnera.

„Doma už určitě bydlet nebudeme. Do měsíce se chceme odstěhovat. Bude se nám lépe dýchat. Máma sice vždycky byla komandérka, ale teď se její chování vystupňovalo a už se to nedá. Asi si vůbec neuvědomuje, že postupně ztrácí celou svou rodinu. Nikdo, kromě její mámy, která je to samé v bledě modrém, se s ní nebaví,“ svěřila se eXtra.cz Charlotte.

Charlotte přiznala, že se chtěla odstěhovat už před časem a dodnes lituje toho, že neodešla už v době, kdy se natáčely Štiky. „Chtěli jsme, ale máma nás psychicky balamutila, že jsme se i báli. Prosila nás, abychom s ní zůstali, že jsme parta. Byly to hrozné nátlaky. Pak jsem ale zjistila, že mě všude pomlouvá,“ řekla Charlotte eXtra.cz.

Charlotte je z jednání matky zklamaná a nyní od své matky očekává stejné chování, které si »vysloužila« její sestra Ornella (25). Ta se před lety bez souhlasu matky z domu odstěhovala a od té doby jsou jejich vztahy velmi špatné. „Máma by musela dostat nějaký šok, aby se vzpamatovala. Kéž by. Uvidíme. Obávám se ale, že každý rok je horší, takže asi se bohužel nezmění,“ dodala Charlotte pro eXtra.cz.

 Na video s Monikou Štikovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Zyxr
3. 8. 2018 • 10:28

Na svůj věk vypadá dobře

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.