Skandalistka Štiková (45) šokuje! Takhle se správně »fouká pod pytlík«? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Skandalistka Štiková (45) šokuje! Takhle se správně »fouká pod pytlík«?

Monika Štiková
Monika Štiková (Foto: Facebook)

Monika Štiková pro ostré slovo nejde daleko. A nejinak je tomu i v jejím novém projektu Svět podle Moniky. V prvním díle pořadu se extravagantní blondýna rozhodla radit ženám v otázkách sexu. Z jejích odpovědí je jasné, že Monika je skutečně protřelá žena.

Matka Ornelly a Charlotte Štikových odpovídala na dotazy, které jí chodí. Vzhledem k tomu, že sama se zajímá o výrazně mladší muže, není se co divit, že jedné z tazatelek, která se ptala na její vztah s výrazně mladším milencem, poradila, aby nedbala na okolí a řídila se hlavně spokojeností.

Ovšem s nevěrnými muži Monika Štiková moc trpělivosti nemá. Nevěru doporučuje netolerovat. Nevěrný muž totiž podle ní skutečně nemiluje a navíc dříve či později stejně uteče. Nevěrnému muži by prý Monika udělala scénu a dala by mu na držku.

Další dotaz se týkal neuspokojivého sexuálního života manželů po více než dvaceti letech společného života. V tomto případě je podle Moniky důležité nejen to, aby o sebe žena pečovala a manželovi se líbila, důležité podle ní je, aby o sebe pečovali oba. „Koktejlem pro spokojenej úžasnej sex, a aby vše fungovalo i po 25 letech, je to, o sebe dbát, inspirovat muže a muži dát najevo, že on je ten pan Božský. Oni to potřebujou. Nejenom pusinky dostávat, ale i pusinky dávat,“ radí Štiková na webu zeny.iprima.cz.

 Co vystřihli ze Štik? Monika vypráví, jak manželovi vybírala filcky!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.