Zraněná Ornella: Strach o život člena rodiny a pak… Útok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zraněná Ornella: Strach o život člena rodiny a pak… Útok!

Ornella Koktová
Ornella Koktová (Robert Klejch)

Vskutku příšerný den prožila Ornella Koktová. Poté, co málem skončil život její lásky pod koly auta, se musela vypořádat s útokem, který rozhodně nečekala.

Hrůzné zážitky má za sebou Ornella Koktová, která se bála o život milovaného pejska. Poté, co mazlíčka srazilo auto, letěl Shadow několik metrů vzduchem. Tím však nepříjemnosti pro Koktovou neskončily, strach o psa trval totiž i o po nehodě a Ornella dokonce musela čelit napadení.

Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla!

Video se připravuje ...

„Našeho psa srazilo auto, bohužel byl na poli, pak chtěl za námi zpět a přes absolutně nerušnou cestu zrovna jelo auto. Shadow letěl vzduchem několik metrů… Ihned jsem s ním vyrazila na veterinu. I přes to, že sliznice měla dobrou barvu a zlomeninu jsem mu nenašla. Byl vyšetřen a vše dopadlo dobře, žádná zranění, jen šok. Každopádně drama neskončilo… To jsem si říkala, že ho definitivně srazí kamion. Jak nechtěl přejít silnici po přechodu, tak tuhle silnici přeběhl jako blázen. Naštěstí šla paní, která ho chytla. Já mu hned dala obojek, ale on měl takový adrenalin, že mě kousl do ruky,“ pověděla expres.cz Koktová, která zažila opravdu smolný den.

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.