Za hranicí vkusu: Vánoční výzdoba podle Moniky Binias Štikové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Za hranicí vkusu: Vánoční výzdoba podle Moniky Binias Štikové

Vánoční kýč Moniky a Petra Biniasových
Vánoční kýč Moniky a Petra Biniasových (Instagram)

Už to také nemohla vydržet! Ještě před začátkem adventu i Monika Binias (48) podlehla vánoční atmosféře a rozhodla se začít s dekoracemi o trochu dříve.

Letošní Vánoce ale zřejmě oslaví skutečně v nejbližším kruhu rodinném, tedy pouze se svým manželem v Německu. I přes radostnou novinu starší dcery Ornelly Kokotvé (27) nemá v plánu rodinné vztahy nijak zlepšit či rodinu stmelit alespoň během svátků. Jasně to dala najevo, když se dozvěděla o třetím těhotenství Ornelly. Podle ní by se s dcerou neusmířila, ani kdyby měla třeba 360 dětí, jak uvedl Blesk.cz.

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony

Video se připravuje ...

Na Vánoce se tedy podle uvedeného zdroje s mladým manželem, hokejistou Petrem Biniasem (24), připravuje v Německu sama. A vánočními dekoracemi skutečně nešetřila, jak je vidět na jejím instagramovém účtu. Pro mnohé je její výzdoba za hranicí vkusu. Vedle umělého bílého stromečku, různobarevných ozdob a nesčetně světýlek přidala i postavičky Santy Clause (v Německu Weihnachtsmanna), andělíčků či tématické polštáře.

Monika se rozhodně neřídí příslovím „méně je více“, spíše naopak. Čím třpytivější a barevnější, tím lepší. Samu sebe pak dokonce zahalila do vánočních zlatých řetězů. Vše bylo zvěčněno a řádně zdokumentováno na zmíněné sociální síti.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Svatba barbíny po sezoně Štikové a těhotná mazlivka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.