Svatba Moniky Štikové: Lidé se jí vysmáli! Schytalo to za... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svatba Moniky Štikové: Lidé se jí vysmáli! Schytalo to za...

Monika Štiková se vdala
Monika Štiková se vdala (Instagram)

Svatba, o které dlouho Monika Štiková (47) básnila a za přísného utajení se konala v sobotu, nevyšla podle jejích představ! Málem ji totiž neoddali! Nejprve přijela pozdě, pak se dohadovalo, zda obřad radnice zvládne. Následný mejdan skončil před půlnocí!

Chtěla se cítit jako princezna, a tak šla Monika Štiková proti zvyklostem. I když se jednalo o její druhou svatbu, oblékla se do bílé jako panna. To vyvolalo spíše posměch než obdiv. Na pražskou Staroměstskou radnici, kam dorazila s více než hodinovým zpožděním, bude ještě dlouho vzpomínat. „Na radnici je přesný harmonogram, v kolik má kdo dorazit, a je tu hodně plno. Paní Štikové reálně hrozilo, že ji neoddáme. Navíc tu pak kolem toho dělali hodně zle a dost se hádali, že je vzít musíme. Měla štěstí, že tam bylo malé časové okno,“ svěřil zdroj z radnice.

Když bylo konečně po obřadu, rozdávala novomanželka o 24 let mladšího Petra Biniase (23) úsměvy na všechny strany. „Po pár fotkách svatebčané naskákali do přistavených aut a odjeli do restaurace na Nebozízku na Petříně, kde je čekalo společné focení a oslava sňatku. Oslavu jim ale překazil podvečerní liják, a tak krátce po 23. hodině celou slávu rozpustili,“ popsali fotoreportéři Aha!

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video se připravuje ...

Pozvala jen rodiče!

I přes velkou účast svatebních hostů fotky odhalily, že Štiková měla hosty pouze dva, a to své rodiče. Její tatínek Svatopluk Mikuška ji dokonce odvedl k oltáři. Kdo na svatbě chyběl, byly její dvě dcery.

Vzkazy dcer:

„Vsázeli jsme se, jestli se to stane. Je smutné, že vlastní dcery netuší, že se vdává jejich máma. Za všechno si však může sama svým chováním ke své rodině. Ať si dělá, co chce. Stará je na to dost. Na rozdíl od jejího manžela,“ svěřila Charlotte „Nechává mě to chladnou, vůbec mě to nezajímá, mám vlastní rodinu a život, toho týpka, co si vzala, vůbec neznám,“ okomentovala Ornella Koktová.

Reakce na sociálních sítích:

● Vdávat v bílé se má jen napoprvé!

● Co se jí stalo, to už je těhotná?

● Asi se vdávat musela – podle toho břicha!

● To si brala svého syna?

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
28. 11. 2020 • 06:43

Holt ve starých kamnech když chytnou saze, to je hukot!! Jestlipak ta stará bambitka má aspoň peníze, aby to bejčkovi stálo za to!!! 24roků věkový rozdíl, ten mladej je asi mlsoun, říká se, že ze starý želvy nejlepší polévka ale vidím ten její ksicht a to bych asi nedal!!!!

-bello-
21. 7. 2020 • 00:07

Hoch , jak vystřihlý z "Addams Family"
Ornella s Charlottou vyfásly step taťku štramáka !

konvalinka34
20. 7. 2020 • 08:43

Nepřehánějte to se zlobou. Takových párů je spousta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.