Štiková zaspala vlastní svatbu a řvala po celé radnici! Bál se i ženich! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Štiková zaspala vlastní svatbu a řvala po celé radnici! Bál se i ženich!

Monika Štiková se vdala
Monika Štiková se vdala (Instagram)

Na svůj velký den většinou nemohou nevěsty dospat, ne však Monika Štiková (47)! Ta kvůli své nedochvilnosti svatbu s o 24 let mladším hokejistou Petrem Biniasem (23) propásla! Zachránila ji její pořádně proříznutá pusa a křik na matrikářku!

S hodinovým zpožděním se konala včera svatba Moniky Štikové, která řekla »ano« svému »kolouškovi« na Staroměstské radnici. „Na obřad měli dorazit přesně v poledne s tím, že ve 12.30 budou oddáni. Místo toho přijeli za velkého troubení až okolo 13.00,“ prozradil Nedělnímu Aha! zdroj z pražské Staroměstské radnice.

  • Tak komu nejdou hodinky? Monika přitom netušila, že se zmýlila v čase. „Dlouhé chvíle ještě posedávala v autě, než ji její otec dovedl do radnice. Sama jako by nechtěla věřit tomu, co se právě děje. Pak se vydala vyjednávat s paní martikářkou, které tvrdila, že přijela včas. Ta se v klidu snažila vysvětlovat, že chyba není na její straně,“ dodal zdroj. Neobešlo se to bez křiku, výčitek a slz vzteku... Monika, známá konfliktní povahou, si nikdy nebere servítky.
  • Ženich kolaboval... Nakonec se ale vstřícné pracovnici radnice povedlo snoubence přece jen do obřadní síně dostat. K velké radosti Biniase, který ovšem vypadal, že brzy zkolabuje, a svými zoufalými grimasami dával jasně najevo, co si o všem myslí. Sama Štiková měla na svatbě jen dva hosty ze své rodiny, a to rodiče. S ostatními zpřetrhala veškeré kontakty a její dvě dcery Charlotta a Ornella vůbec netušily, že se jejich máma vdává.

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video se připravuje ...

Vzkazy dcer

Charlotta

„Vsázeli jsme se, jestli se to stane. Je smutné, že vlastní dcery netuší, že se vdává jejich máma. Za všechno si však může sama svým chováním ke své rodině. Ať si dělá, co chce! Stará je na to dost. Na rozdíl od jejího manžela,“ prohlásila Charlotte.

Ornella

„Nechává mě to chladnou, vůbec mě to nezajímá, mám vlastní rodinu a život, toho týpka, co si vzala, vůbec neznám,“ okomentovala to Ornella Koktová.

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha! 19.7.2020

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 7. 2020 • 13:40

dutchschulz
díky

majojo
20. 7. 2020 • 07:30

Možnosti jsou dvě: Že ta lemra opravdu zaspala (A neměla nikoho, kdo by ji probudil, Růženka jedna šípková) a nebo, že ten pozdní příjezd naplánovala schválně, aby bylo šou a aby byl opravdu rachot. Jinak na ni hází bobek Bílej tesák.

-bello-
19. 7. 2020 • 23:02

dutchschulz
také Vás zdravím
Léto si užívám vší silou, ale když neprší, lidi večer rožní.Před chvílí jsem přišla domů a zabouchla dveře na terasy svého bytu. Všude smrad spáleného masa z venku a že jsem hodně nad ostatními vysoko ! Bydlet v centru je peklo, i když turisté ubyli.
Takže leda utéct z Prahy
Dejte tip, díky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.