Štiková seřezaná jako žito: „Dobytek, největší svinstvo!" zuří Monika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štiková seřezaná jako žito: „Dobytek, největší svinstvo!" zuří Monika

Monika Štiková
Monika Štiková (Foto FTV Prima, ara)

Rozvodová bitva Moniky Štikové (46) a jejího manžela Michala (48) se vyostřuje. Nejenže se manželé vzájemně obviňují, že za rozpadem vztahu může ten druhý, nyní Štiková promluvila o domácím násilí. Viníkem má být údajně právě její manžel!

Co řekne Štiková, vzápětí popře Štika a naopak. Rozvodová bitva nebere konce a očividně jen tak neskončí. Rázná blondýna vytasila nové trumfy, které se jí u rozvodu mohou hodit.

„S dcerami jsme byly nejlepší kamarádky, byla jsem nejlepší máma. Pro holky byl táta vyvrhel, který mě mlátil. Hodně krát u toho byly svědkem. V Motole jde vyhledat zpráva, jak jsem měla osm stehů na hlavě, když mi ji rozrazil. Ve Švermově ulici ho museli dvakrát přijet zklidnit policajti, na to jsou taky zprávy. Nebo na Praze 6. Takový je to Méďa Béďa. Když jsem byla těhotná, tak mi zahýbal. Co to je za dobytka? To je největší svinstvo. Patnáct let mi byl nevěrný, proto jsem začala žít svůj vlastní život,“ svěřila se eXtra.cz Štiková.

„To jsou poslední moncly předtím, než se odstěhoval,“ uvedla blondýna k fotografii, na  které zvěčnila modřiny na svém těle. Štika se zatím k prohlášení své manželky nevyjádřil, ale i dcery kontroverzního páru uvedly, že se rodiče dříve rvali jako koně.

Co vystřihli ze Štik? Monika vypráví, jak manželovi vybírala filcky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
15. 1. 2019 • 22:03

Proč vůbec redaktoři o té hloupé slepici píšou ???? Je naprostá nula, která se zviditelnila jenom díky dceři, která si uhnala dítě se ženáčem. Nemá cenu číst článek - stačí nadpis a fotka slepice.

majojo
15. 1. 2019 • 17:37

Kdyby nekecala! Jako důka u asoudu musí stačit ta jejich reality show Štiky, tam se děv(en)ka odkopala dokonale. Ženská je blázen, zákeřná psychopatka a patologická lhářka. I když je ten její hokejka tupej jak šavle, je mi ho přesto líto.

zadnice
15. 1. 2019 • 15:55

Jestli jí mlátil, tak zřejmě ještě málo. Taková "milka" se jen tak nenajde!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.