Sexy Štiková mu nestačí? Její zajíček loudil jinde! Aspoň o »kozičky«, škemral... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexy Štiková mu nestačí? Její zajíček loudil jinde! Aspoň o »kozičky«, škemral...

Moničin Petr má zřejmě pro krásné ženy slabost.
Moničin Petr má zřejmě pro krásné ženy slabost. (Foto: Facebook)

Monika Štiková odpískala život v Česku. Z hokejisty Petra je úplně hotová, rozhodla se s ním žít v Německu a dokonce nevylučuje svatbu a společného potomka. Už to ale vypadá, že její zajíček je láskou zaslepen o něco méně. Jeho slabost pro erotické snímky se ukázala už dříve, teď to vypadá, že sexy snímky Štikové v mobilu už mu nestačí.

Není to tak dávno, Co Monika Štiková navštívila s Petrem muzikál Fantom opery. O zážitek se podělila s fanoušky na sociální síti, jenže ani ve zlém snu nečekala, co bude následovat. Ozvala se totiž jistá Petra a hned bylo jasné, že Štikovou zveřejněný snímek jí hnul žlučí.

„Věrný chlapec, ten váš Péťa, tvrdil mi, že s vámi být nechce,“ napsala podle webu eXtra.cz Petra a přiložila i screen obrazovky dokazující, že hokejista Petr po ní loudil nahé snímky. V minulosti měl dokonce slibovat, že se s Monikou už brzy rozejde.

Jenže netrvalo dlouho a tyto komentáře zmizely. Monika Štiková má totiž velké životní zkušenosti a nějaký ten hloupý komentář ji evidentně nerozhodí. Právě proto zřejmě nereagovala ani na tvrzení, že je vtipné, jak svému příteli toleruje nevěru.

 Monika Štiková jede na simulátoru býka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ander
16. 10. 2018 • 17:06

Divím se všem novinářům a fotografům,že se zajímají o tuhle prasečí hlavu! Ta paní se potřebuje jen zviditelnit a škemrat o peníze! Normální člověk by o ní neopřel ani rezavé kolo!

hadafan
16. 10. 2018 • 14:52

Na staré p.či se prej dobře cvičí.At si kluk užije,né?

amej
16. 10. 2018 • 12:07

Přej a bude ti přáno. Štiková je sice velká blbka, ale i to lze, vzhledem k jejímu věku, pochopit. Chlapec to tak určitě necítí a ona si za roček nebo dva uvědomí, že to asi byl poslední hezký úlet jejího života. Tak proč jí to nedopřát? Koho lituji, to je její rodina - zřejmě celý život v područí hysterické matky s neutuchající potřebou se zviditelnit. To je síla, že to tak dlouho vydrželi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.