Štika drsně vrací úder: Tohle si Monika za rámeček nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štika drsně vrací úder: Tohle si Monika za rámeček nedá!

Michal nechápe vyjádření své manželky Moniky.
Michal nechápe vyjádření své manželky Moniky. (Blesk:Dana Kolářová CNC, Martin Hykl)

Nedávno Monika Štiková (46) promluvila o rozvodu se svým manželem Michalem (48), a rozhodně si nebrala servítky. Rázná blondýna ho obvinila ze spousty věcí a reakce na její slova na sebe nenechala dlouho čekat.

"S panem Štikou bych už byla dávno rozvedená, kdyby chtěl. Rozvést se vůbec nechce. Požadoval, abych celý rozvod zaplatila já, nechce na to dát ani jedinou korunu,“ svěřila se před časem webu eXtra.cz Monika a dodala, že z domu se odstěhoval jen s kartáčkem a oblečením, protože nic více mu v jejich dříve společné domácnosti nepatří.

„Co ta ženská zase říká, proboha? Fakt nevěřím svým očím, čeho je schopná. Jsou to všechno nesmysly,“ ohradil se Štika proti vyjádření své manželky. „Když tvrdí, jak všechno nakupovala, tak se ptám: z čeho, proboha? Vždyť byla patnáct let na mateřské dovolené. V podstatě celou dobu, co jsme spolu byli, nepracovala. Je proto úplná drzost se takhle vyjadřovat. Na všechno jsem byl sám. Ona jen organizovala, kam se pojede na dovolenou, co se koupí a takové věcičky. Je pravda, že mám velmi bohaté rodiče, jak říká, ale s těmi se začala bavit až teď, když jsme se rozešli. Nic jí do našeho bydlení ani náhodou nekupovali. Prostě kecá. Protože jsme neměli podepsanou předmanželskou smlouvu, všechno by mělo být na půlku. Já byl ale tak velkorysý, že jsem jí úplně všechno nechal,“ vyjádřil se pro web eXtra.cz Štika.

„Dům jsem taky kupoval já. Rozvod je její vina, ona začala zahýbat s chlapy, takže jsem opravdu odmítl přispět na to jedinou korunou. V tom má pravdu. Jen ať si to všechno zaplatí. Nebyla fér, tak ať si to udělá, jak chce,“ svěřil se webu Štika.

 

A jak se zdá, rozvod Štikových jen tak neproběhne. „Ve spojení s jejími právníky jsem, nevyhýbám se jim. V jejich návrhu rozvodu jsou ale věci, které odmítám podepsat. O co konkrétně jde, to zatím nechci prozrazovat, je to mezi námi. Týká se to majetkových věcí, s kterými nesouhlasím. Přece nemůže být všechno tak, jak si Monika nadiktuje!“ dodal Štika webu eXtra.cz.

 Na video s Monikou a Michalem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
hejhej
16. 1. 2019 • 14:23

Jeden větší blb jako druhý. Nadmíru hloupá rodina.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.