Jedovatá tchyně Monika! Hustá potupa Ornelly a Kokty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jedovatá tchyně Monika! Hustá potupa Ornelly a Kokty

Střet rozhádaných Štik v casinu: Monika se dceři Ornelle vyhýbala!
Střet rozhádaných Štik v casinu: Monika se dceři Ornelle vyhýbala! (Martin Hykl)

Vztahy mezi Ornellou Koktovou (28) a její matkou Monikou Binias (48) jsou stále na bodu mrazu. Kontakt spolu nicméně udržují, a to přes média, skrz která si ostře vyměňují názory. Jinak tomu nebylo ani u poslední potyčky, která však mohla skončit zcela jinak…

Jakmile se Monika Binias dozvěděla o zdravotních komplikacích své nejstarší dcery, rozhodla se s ní spojit. Jakkoli na nože spolu jsou, v tomto případě Monika neváhala udělat výjimku. „Kontaktovala jsem Ornellu, protože jsem se od druhé dcery dozvěděla, že na tom není dobře. Rozhodla jsem se, že se s ní spojím, protože ať je to mezi námi jakékoliv, když jde o zdraví, musí jít vše stranou,“ svěřila se Monika webu Expres.cz.

Situace mezi matkou a dcerou začala vypadat nadějně, v závěru se nicméně vrátila do starých kolejí. Ornella celou konverzaci totiž poslala k ledu. „Já byla slušná, po dvou SMS zprávách mi ale ona začala psát, že jsem hrozná a tak dále. Nenechala jsem si to líbit a odpověděla jsem stejnou mincí. I její manžel Pepa prý měl říct, že nechápe, proč se ke mně takhle chová,“ diví se Monika Binias, která alespoň udržuje dobré vztahy s mladší dcerou Charlottou.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

Monika nyní žije se svým mladším manželem v Německu. O Ornelle získává informace výhradně z médií. Poslední vyjádření své dcery ji ovšem zarazila. „Známí mi poslali nějaké Ornellino vyjádření, kde tvrdí, že jsem pořád stejně hádavá. Já ale hádavá opravdu nejsem. Kdo není schopen normální komunikace, je Ornella. Nehledě na to, že ona rozhlašovala, že se o mně nechce bavit, a poslední tři rozhovory, které dala, se týkají mě. Kdyby se nebavila o mně, nepíše se o ní,“ dodala rázně Monika Binias.

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
6. 6. 2021 • 13:34

Koho zajímají jejich rodinné vztahy, je to jen jejich věc. Každý má dost starostí sám se sebou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.