Velká rodina Hruškové a Přeučila: Konkurují Hujerům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Velká rodina Hruškové a Přeučila: Konkurují Hujerům!

Na velké rodinné oslavě se sešlo celkem 13 lidí.
Na velké rodinné oslavě se sešlo celkem 13 lidí. (Foto Facebook.com, ara)

Musela se čtyřikrát vdát, aby uskutečnila své celoživotní přání. „Vždycky jsem si přála velkou rodinu,“ říká Eva Hrušková (69), která zůstane navždy naší první Popelkou. Ještě že mají s posledním manželem Janem Přeučilem (83) na Vinohradech velký byt. Nedávno se jich na oslavě sešlo hned třináct!

Z předchozích manželství má herečka tři syny – herce Zdeňka Rohlíčka (40), dopravního inženýra Vojtěcha (35) a filmového střihače Pavla (30). Půvabná Popelka to zařídila šikovně, všichni synové mají kulatiny a půlkulatiny společně. Tento týden slavili narozeniny Vojta a Pavel, a tak se všichni sešli na velké rodinné oslavě. Vypadalo to u nich jako setkání Hujerů ve filmu Marečku, podejte mi pero!.

Další přírůstek

„Nechci nic zakřiknout. Snad se nikdo nebude zlobit, když prozradím, že se rodina v létě rozroste o dalšího člena,“ říká opatrně Eva. Jinak mají zatím jednu vnučku Elinku (4) od Zdeňka a jeho manželky, tanečnice a podnikatelky Libušky Rohlíčkové (40), dříve Vojtkové. Rohlíček s ní vyženil i syna Matyáše (13), jehož otcem je Libuščin exmanžel Pepa Vojtek (55) ze skupiny Kabát.

7 pádů Honzy Dědka: Jak se Přeučil seznámil se svou "Popelkou" Hruškovou?

Video se připravuje ...

 

Už zase hrají

„Za Libušku jsem osudu moc vděčná. A také za její maminku, s níž jsme dobré kamarádky,“ pochvaluje si Hrušková. Rodina funguje, jak má, navíc už měli s manželem dvě představení pro děti. „Je to štěstí a jsem za něj osudu vděčná,“ dodává.

Přeučil se chystá na 85. narozeniny: Vzniká celovečerní dokument, kniha i nový film

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
9. 6. 2021 • 08:45

mbmb dej sem svou fotku ty stará neúspěšná nulo

mbmb
9. 6. 2021 • 06:27

On Falešný dědek a která kadeřnice ji dala na hlavu smeták a řekla že Evě že je moderní!!!! Hrůza oba

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.