Přeučil má utrum, Hruškovou děsí minulost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Přeučil má utrum, Hruškovou děsí minulost!

Jan Přeučil s manželkou Evou Hruškovou.
Jan Přeučil s manželkou Evou Hruškovou. (Hermína.cz)

Herec Jan Přeučil  (83) a jeho žena Eva Hrušková (68) využili karantény a nasadili dietu. Bohužel se týká i alkoholických nápojů, což těžce nese hlavně pán domu!

„My jsme se rozhodli s mojí milovanou Evičkou, že musíme něco shodit. A Evička se domluvila s jednou svou známou, která nám dala jídelníček. Kila jsou dole a je to neuvěřitelný pocit. Dopnu i některá svá saka. Jsem rád, že to Evina tak řídí. Obezita není dobrá, nejen v této době. Nejíme cukr, chleba, rohlíky, jíme hodně zeleniny, žádný alkohol, což já prožívám těžce, protože mám rád sklenku dobrého vína,“ postěžoval si na "suchý zákon" Jan Přeučil na Expresu.cz. Prohibici Evy Hruškové se ovšem nemůžeme divit, má se špiritusem neblahé zkušenosti!

Přeučil a jeho Popelka Hrušková: Evakuováni z pendolina!

Video se připravuje ...

Herečka má totiž za sebou už tři rozvody. A zvlášťě těžce vzpomíná na druhého manžela, který propadl démonu alkoholu. „Všichni lidé, kteří jej znali, si ho pamatují jako veselého člověka. Jenže já se nedovedla smířit s tím, že by ho kluci viděli, jak si opilý stele v předsíni na koberci,“ zavzpomínala paní Eva v magazínu Ona Dnes a zarmouceně dodala: „Když jsme se rozvedli, třecí plochy zmizely. K nám chodil střízlivý, ale jeho pití se zhoršovalo tak, až v padesáti šesti letech umřel. Dodnes je mi po něm smutno."

Jan Přeučil: Milostné tajemství z minulosti! A proč nemá děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
10. 11. 2020 • 11:56

No nevím, ale nic se nemá přehánět.....každou chvíli drží nějaké diety- krabičkové atd. Ale aby si pan Přeučil nemohl dát ani sklenku oblíbeného a kvalitního vínka, tak to už Eva Hrušková fakt přehání

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.