Doběhla Absolonovou karma? »Inkasuje« to, co sama udělala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Doběhla Absolonovou karma? »Inkasuje« to, co sama udělala

Monika Absolonová a Tomáš Horna
Monika Absolonová a Tomáš Horna (David Kundrát)

Že se mezi zpěvačkou a jejím partnerem Tomášem Hornou (40) odehrává něco dramatického, ani jeden z nich slovem nenaznačil. Až do chvíle, kdy Monika Absolonová (44) oznámila rozchod. Rozpadem vztahu s ještě malým dítětem si ale musela před lety projít i hokejistova bývalá manželka.

Ještě v březnu o sobě mluvili v superlativech: „Děkuji ti, že jsem se díky tobě mohl stát lepším člověkem,“ vysekl ji kompliment Horna. „Miluji tě,“ zareagovala Monika v rozhovoru pro idnes.cz. A pak spadla klec!

Co se stalo, ani jeden z nich nekonkretizoval, zpěvačka ale leccos naznačila. „S každou informací o tom, co mi dělal Tomáš za zády, a dozvídám se každý den nové a nové věci, přichází úleva, že už spolu nejsme. Smutek se přetavuje v úžas z toho, že jsem netušila, co se odehrává. Lidé mi začali říkat: Věděla jsi tohle, tohle, tohle? A já koukám jako blázen. Přichází ujištění, že jsem udělala správně. Už mě nic nepřekvapí a nic mi neublíží. To jsem přesvědčená,“ sdělila svým fanouškům na sociální síti. A tak nejspíš každého napadá, že Horna hledal fyzické potěšení i někde jinde.

Monika Absolonová: Gott mi navrhl výměnu manželek!

Video se připravuje ...

Notorický záletník?

Není žádným tajemstvím, že i s Monikou si začal, když byl ještě právoplatně ženatý, měl malou dceru. Ačkoliv hokejista zpěvačce podle webu Prima Ženy tvrdil, že má minulost vyřešenou včetně péče o dceru, jeho ex-manželka ho měla tenkrát označit za lháře. „O vztahu svého muže s Monikou Absolonovou jsem se dozvěděla až z novin. Ještě v době, kdy už spolu měli začít randit, se mnou manžel moc stál o druhé dítě,“ prohlásila Jitka s tím, že před zpěvačkou měl románek ještě s jinou ženou, což mu ale dokázala odpustit. Další nevěru už nikoliv. „Partnera si musím vážit. Vezmu-li v úvahu všechny okolnosti s touto kauzou spojené, také skutečnost, že se v jeho případě nejedná o první eskapádu, už nemám důvod vážit si ho,“ dodala tenkrát rozhořčeně Hornová. Znamená to, že stejný scénář zopakoval i v případě Absolonové?

Absolonová na narozeninách Gotta: Kvůli němu přerušila dovolenou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5404086
22. 5. 2021 • 09:37

Absolonce to přeju. Co zasela, to sklízí. Normálního chlapa těžko najde, slunečnice vyzobaná

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.