Monika Absolonová si zlomila nohu: Bude zpívat vsedě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Monika Absolonová si zlomila nohu: Bude zpívat vsedě?!

Pekelná smůla Moniky Absolonové: Zlomený vztah, teď zlomená noha! Jak se to stalo?
Pekelná smůla Moniky Absolonové: Zlomený vztah, teď zlomená noha! Jak se to stalo? (instagram, archiv)

Byl to škrt přes rozpočet. Monika Absolonová (44) si před dvěma týdny zlomila nohu. „Všechno je vždycky jinak, než člověk myslí,“ povzdechla si. Teď už klasickou sádru naštěstí nahradil lehčí plast. A zase myslí na zpívání.

Monika je bojovnice. Už 13. července se těší na své příznivce na letní scéně na Vyšehradě, pak jede do Slavkova u Brna. „Nevadí mi zpívat vsedě. Zvykla jsem si na to, když jsem byla těhotná a vystupovala jsem,“ řekla zpěvačka Aha!. „A když jsme v době pandemie pořádali online koncerty ze Studia DVA, taky jsme seděli,“ dodala Absolonová. Noha, kterou si zlomila při pádu ze schodů, se jí hojí podle předpokladů.

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video se připravuje ...

Proto se již mohla zbavit sádrového krunýře a dostala jen plast. Ještě to ale přece jen musí pár týdnů vydržet. Její ošetřující lékař má péči o kosti rovnou ve jménu. „Pan doktor Kostlivý mi dal velkou naději, že to sundáme přesně tehdy, kdy máme. Že to nebude trvat déle,“ pochvaluje si Monika. „Už se moc těším na život bez omezení,“ přiznává. Je moc ráda, že má kolem sebe spoustu přátel. Ti jí pomáhají, jak jen to jde. Například jí před týdnem posekali zahradu na chalupě. „Když má člověk pocit, že se ocitl v nesnázích, objeví se dobré duše,“ říká vděčně zpěvačka.

Prodal Horna babičce o dům? A Felix bez milenky: S Dádou nemá smysl válčit!

Video se připravuje ...

Rozchod a nový účes

Zpěvačka udělala v poslední době dvě důležitá rozhodnutí. Počátkem května se po letech rozešla s otcem svých synů Tomášem Hornou (40) a nechala se ostříhat úplně nakrátko.



Přečtěte si
pomahatachranit
2. 7. 2021 • 07:39

Kdyz se na to podium porad tak rve, klidne, ale at proboha zpiva VLASTNÍ pisnicky, ne cizi, ktery jen krade jinym zpevakum a zpevackam.Je to cizipasnice, chlubici se cizim perim.To je pak lehky, ukrast veci, ktery si jini zaridili, nazpivali a proslavili. Takhle se to dela jen v baru, jen tam se to smi, trapas hroznej, tahle nana.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.