Pobyt syna Ornelly v léčebně: Disciplína a přísná dieta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pobyt syna Ornelly v léčebně: Disciplína a přísná dieta!

Ornella Koktová se syny Quentinem a Svenem
Ornella Koktová se syny Quentinem a Svenem (Daniel Černovský)

Po mateřské stránce zažívá momentálně Ornella Koktová (28) krušné období. Stará se o novorozenou dceru Lillianne a ročního Svena a kdo by si pomyslel, že bude mít nejméně práce s nestarším synem Quentinem (8), má se na omylu. Kvůli své obezitě navštívil specializované zdravotnické zařízení v Říčanech, kde byl svěřen do rukou odborníků, kteří mu upravili jídelníček a pomohli mu snížit váhu.

Nyní musí Quentin veškeré změny dodržovat a Ornella by na něj měla dohlížet. Jak se k situaci staví? „Dali nám stravovací program, protože by měl jíst 5x až 6x denně, což je pro mě hodně náročné. Přijde mi, že jenom připravuju svačiny (směje se). Někdy to zachraňuju tím, že si vezme třeba jablko, ovoce má v plánu také povoleno. Je to fajn, protože nemusím pořád něco vytvářet," prozradila Koktová portálu ŽivotvČesku.

Do karet Quentinovi hraje i hezké počasí, díky němuž může svůj volný čas trávit venku a věnovat se sportovním aktivitám. „Jak je hezké počasí, Quentin je pořád v bazénu. Hodně se i vyběhá a také jezdí na kole. V sobotu jsem s dětmi šla asi na pětikilometrovou procházku, on to zvládl bez problémů, ale já jsem se namohla,“ přiznala Ornella, která se ještě zotavuje po náročném porodu své dcerky, který odhalil do té doby skryté zdravotní problémy.

Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla!

Video se připravuje ...

Trojnásobnou maminku nejvíce překvapil Quentinův disciplinovaný přístup. Obavy spojené s tím, že by ji prosil o nezdravé jídlo, rázem ustaly po tomto zážitku. „Teď jsme šli kolem McDonaldu a chtěl tam zajít. Ale překvapil mě tím, co si chtěl dát. Objednal si zeleninový salát s grilovaným kuřetem - byla jsem v šoku z toho, že si sám vybral něco poměrně zdravého. Hodně mi píšou maminky, které se mě ptají, jaké to pro Quentina bylo, a já si myslím, že mu to opravdu prospělo a pomohlo. Děti to podle mě potřebují slyšet od někoho jiného než od rodičů,“ dodala Ornella Koktová.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Petr Derby
28. 3. 2022 • 15:03

Boha jeho, to je ale zrudicka

begonie
10. 7. 2021 • 20:48

Pobyt Quentinovi určitě prospěl - škoda, že ho nedokončil.... Předčasně ho poslali domů pro průšvihy, které tam nevychovaný chlapec udělal

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.