Ornella vystavila své křivky: Tohle s ní udělal třetí porod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ornella vystavila své křivky: Tohle s ní udělal třetí porod!

Ornella má postavu snů, a to pár týdnů po náročném porodu!
Ornella má postavu snů, a to pár týdnů po náročném porodu!  (foto: Instagram)

Když se Ornella Koktová (28) před několika týdny zotavovala po porodu dcery Lilianne, ani ona sama si snad nedokázala představit, že si nyní bude užívat sluníčka v plavkách s úsměvem na tváři.

Ornella Koktová pravidelně podstupuje kontroly v nemocnicích a vzhledem k úspěšnému hojení si mohla dovolit obléct si plavky a zadovádět v bazénu. A ačkoli ji delší pobyt v nemocnici stál mnoho psychických sil, nutno dodat, že figuru má momentálně lepší než dříve! Pobyt na JIP ji totiž stál celých 13 kilogramů.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

Nyní ale konečně může trávit čas se svými dětmi v čele s nejmladší Lilianne, která jí během delšího zotavování v nemocnici chyběla. Naneštěstí ani nyní není rodina kompletní. Nejstarší syn Quentin (8) je totiž momentálně v léčebně, kde bojuje se svou nadváhou vlivem špatného stravování. Maminka Ornella nicméně věří, že je vše na dobré cestě. „Bude tam měsíc a podle posledních zpráv se mu tam hodně líbí,“ cituje Ornellu deník Blesk.

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.