Štika pálí ostrými: Má velkou p*del a smrdí, tvrdí o... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štika pálí ostrými: Má velkou p*del a smrdí, tvrdí o...

Monika Binias, Charlotte Štiková a Ornella Koktová
Monika Binias, Charlotte Štiková a Ornella Koktová (Profimedia)

Už se nekoušou jen pejskové, ale i zpěvačka, která kontroverzní hit proslavila, Marie Pojkarová, a Monika Binias (50). Po účasti v hvězdném Prostřenu, kde nechyběl ani Sámer Issa, Jaro Smejkal nebo Richard Sacher, si vjely pořádně do vlasů. 

Vše začalo tím, když Pojkarová začala přibližovat detaily, které zůstaly divákům skryty. Prozradila totiž pikenterie ze zákulisí natáčení, podle kterých měla Binias tvrdě urazit Mariinu dceru Petru. 

Čtvrteční Prostřeno!: Kdo dokázal víc?!

Video se připravuje ...

„Když se Petra přiblížila k televizi, Binias prohlásila, že má velkou prdel a že smrdí. To urazilo Petru a hlavně mě. V tomto okamžiku mi madam Binias úplně vypadla z oka. Seděla přitom na posteli mojí dcery a vedle ní ležel Sámer v botách a spal. Vypil totiž dvě flašky vaječného koňaku a k tomu celou láhev Campari,“ popsala Pojkarová redakci eXtra.cz.

To Binias alias Štika nemohla nechat bez odezvy. Do Pojkarové se pustila skrze sociální sítě. „Marie Pojkarová... prober se a přestaň lhát! To ty jsi byla v pořadu jen díky mě a můj honorář byl královský,“ vzkázala jí. 

Čtvrteční Prostřeno!: Vycpaná kočka

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Uživatel_5348500
31. 1. 2023 • 18:26

Samé bláboly, nejdřív láska mezi nimi a pak se nemohou vystát a samé pomluvy. Zda to je pravda či ne, to vědí jen zůčastnění, ale toto Prostřeno bylo opravdu otřesné díky některým aktérům.

jity
31. 1. 2023 • 12:17

No nevím, ale Monika bych se neštítila, že smrdí, ale té babizny ano. To coi tvrdí, že Sámer vypil by zabilo vola, tak ať si to baba zredukuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.