Mahdalův trapas v Prostřeno! Nepoznal kolegyni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mahdalův trapas v Prostřeno! Nepoznal kolegyni

Jak uvaří sestava známá ze ZOO?
Jak uvaří sestava známá ze ZOO? (FTV Prima)

Pro vegetariána krupicovou kaši, ostatní skočí po vepřové. Do svých příbytků a natáčecího ateliéru zvou už od příštího pondělka ve speciálním pořadu Prostřeno! tváře oblíbeného primáckého seriálu ZOO. Vařit budou herečky, ředitel s manželkou i tiskový mluvčí.

Na stole se během týdne objeví tradiční vepřo knedlo zelo, ale taky zapékaný lilek, tahini, cizrnový falafel a humus. Taky úkol týdne, sloní žrádlo v podobě třeba banánového chleba. Vařit se bude v ateliérech a hodovat v seriálové kantýně. První večer patří Denise Pfauserové (34) neboli princezně Řachandě.

V červnu se kudrnatá herečka stane poprvé maminkou, otěhotnět tak musela i její seriálová postava Marika Sládková. V kuchyni se umí otáčet, ale trochu ji zaskočí vegetarián Pepa, který pečeni po burgundsku odmítne, a pak taky to, že další host, ředitel Safari Parku Dvůr Králové nad Labem Jaroslav Hyánek, přijde i s manželkou Gal. Druhou hostitelkou je herečka Tereza Bílková (28). 

Hraje v ZOO přítelkyni fešáka Roberta Urbana (36). A začnou problémy. Gal totiž nejí ryby společně s mléčnými produkty, potřebuje rozestup aspoň dvě hodiny. Terezu to trochu otráví. Při povinné zábavě se ale vše urovná, když si zúčastnění zahrají na zvířecí kapelu. Pepa Ducký je nejen PR specialista televize Prima, ale i vegetarián.

Úterní Prostřeno!: Pohrdání jídlem

Video se připravuje ...

V kuchyni mu bude pomáhat seriálová Sid Míša Pecháčková (19). Představitel otravného exekutora Zdeněk Mahdal (62), známý také jako záletný tanečník ze seriálu Policie Modrava, přizná, že po několika partnerských pokusech raději žije sám. Zručně připraví chlebíčky, kyselicu i štrúdl. Návštěvě prostře v zimní zahradě a nastolí uvolněnou atmosféru. To už bude pátek a dozvíme se, kdo vyhrál 60 tisíc korun.

Mahdal nepoznal kolegyni

„Po večeři jsem byl trochu za hlupáka, protože jsem si myslel, že Pepa Ducký vařil s nějakou kamarádkou. Vůbec mi nedošlo, že ta kočka je Míša Pecháčková, kterou v seriálu drtím jako exekutor. Jenže tam je vždy v teplákách, vytahaném tričku, kšiltovce,“ smál se Zdeněk Mahdal.

 

 



Přečtěte si
ELLA Průšová
24. 2. 2023 • 18:09

Uživatel_5457057
24. 2. 2023 • 06:02

Máte ve všem pravdu, ale prosím ty keci se píší takto ... kecY !!!

ELLA Průšová
23. 2. 2023 • 18:02

Mahdal je hnusný chlap! Přímo odporný a ty jeho reklamy, jsou jen lživé keci! V Lidlu v loni prodávali velikonoční zajíčky z čokolády, i s červama, museli je okamžitě stáhnout a dostali pokutu! A jeho výkřiky, je to výběrové zboží, vždy čerstvé a nejlevnější. keci, stále jen keci! Starej dívkař, co opustil ženu, se třemi dětmi!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.