Nejděsivější soutěžící v Prostřeno: Čím ví krve, tím větší zábava | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nejděsivější soutěžící v Prostřeno: Čím víc krve, tím větší zábava

Zábava hostitele Jardy bude spočívat v představení pavouků a hadů, které chová doma.
Zábava hostitele Jardy bude spočívat v představení pavouků a hadů, které chová doma. (FTV Prima)

V Prostřeno! z Ústeckého kraje  budou o hlavní výhru 60 tisíc a další tisíce v divácké volbě bojovat čtyři muži a jediná žena. Jako první se k plotně ale postaví muž – Jaroslav. Ten miluje piercing a tetování a je to na něm tedy vidět. Jeho vzhled je hodně výrazný a na první pohled až děsivý! Vystupuje na metalových akcích, kde se třeba věší na háky a tvrdí: „Čím ví krve, tím větší zábava."

Jarda se ale pod tvrdou slupkou ukáže jako dobrák od kosti. Vzhledem drsňák Jarda sází na jednoduchou kuchyni – sýrové šneky se slaninou, hovězí vývar s nudličkami a játrovými knedlíčky, krůtí plátek se sosem a rýží a horké maliny s vanilkovou zmrzlinou.

VIDEO 1:

Video se připravuje ...

Víc než o jídle to ale bylo o netradičních domácích zvířátkách, kterých má Jarda plný byt. Při zábavě bude totiž asistovat jeho manželka, která hostům předvede hady a pavouky. Těch mají plný byt. A ne všem to bude po chuti.

Video 2:

Video se připravuje ...

 

Přečtěte si
Peter Kopecný
2. 3. 2024 • 02:07

Televize už nevědí jak zvýšit sledovanost…Takhle vypadá celá společnost…Je problém když se v parlamentu rozebírájí stejnopohlavní páry ale tohle nám televize nandá jako poho­da,klí­dek,ta­báček­🤮Tady je něco hodně špatně….Tohle je muž,ne gay a tohle je Ok když jednou bude vychovávat své děti???Nejak to nechápu.Chápu že je to jejich styl ale co má tohle společné s kodexem Alianci pro rodinu která je tak vysazená proti LGBT ale televize odpoledne tohle odvisílá🙉Kde je ten stejný metr pro každého.Pro sledovanost je tohle Ok?

hejhej
1. 3. 2024 • 13:41

S tím strašidlem co je na fotce hodlá někdo sedět u stolu ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.