Bída a pláč v Prostřeno: Domácí drama v přímém přenosu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bída a pláč v Prostřeno: Domácí drama v přímém přenosu

Uplakané hostitelky bude soupeřům hodně líto.
Uplakané hostitelky bude soupeřům hodně líto. (FTV Prima)

Petra hosty pozve do opravdu skromného prostředí, žije s manželem a dvěma syny u kamarádky v malém bytě. Všichni se tam tísní v jednom pokoji, v jedné posteli a pořádek se tam jen těžko udržuje. Hosté budou z prostředí doslova zděšení. Všude je cítit kouř z cigaret a všude se také povalují nedopalky...

A aby toho nebylo málo, Petra během vaření zažije pořádné drama. Manžel má mít na starost děti, jenomže si zapomene doma svačinu a později se ukáže, že nemá kam s dětmi jít. Vymění si s Petrou pár dramatických telefonátů, což Petře na klidu nepřidá.

VIDEO 1:

Video se připravuje ...

Už takhle v kuchyni nestíhá a rodinné drama ji úplně rozhodí. Hosté naštěstí mají pochopení a Petru utěšují. Manžel s dětmi přijde domů uprostřed večeře a Petra podává jídlo jak pro hosty, tak pro manžela s dětmi. A do toho se připálí guláš… O dramatické situace nouze rozhodně nebude.

VIDEO 2:

Video se připravuje ...

Přečtěte si
konvalinka34
22. 2. 2022 • 22:59

Proč se vlastně hlásila do takového pořadu, pokud pro to nemá zázemí? Jí by nezachránila ani výhra, leda tak 600 tisíc, ale ne 60 tisíc. 😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.