Totální debakl v Prostřeno: Soupeři pomažou pro jídlo do obchodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Totální debakl v Prostřeno: Soupeři pomažou pro jídlo do obchodu!

Markéta pracuje jako pomocná kuchařka
Markéta pracuje jako pomocná kuchařka (FTV Prima)

Šestapadesátiletá Markéta sice pracuje jako pomocná kuchařka v místní restauraci, ale ve vlastní kuchyni totálně pohoří! A tak pošle soupeře pro jídlo do obchodu.

Paní Markéta přitom není v televizi žádným nováčkem – účinkovala v pořadu Pošta pro tebe, dále v pořadu Áčko a hlásila se s manželem do Výměny manželek, ale účast si nakonec rozmysleli. Díky svému koníčku, pečení, se účastnila také castingu do pořadu Peče celá země, ale nepostoupila.

Dnes ovšem naše televizní hvězda nebude mít svůj den. Co se může, to se pokazí! Markéta slibuje tříbarevný toust jako předkrm, hovězí vývar s celestýnskými nudlemi a játrovými knedlíčky, jako hlavní chod maďarský guláš, karlovarský knedlík a ovocný dortík.

Jenomže domácí pečivo se vůbec nepovede a knedlík vyjde jen na půl. A kromě toho Markéta nebude stíhat. Aby se hosté dočkali předkrmu, musí si skočit pro chleba do obchodu a u hlavního chodu se spokojit s poloviční porcí knedlíků. Ještěže má Markéta štěstí na tak milé hosty. 

Úterní Prostřeno!: Nepovedený chleba

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Alva
10. 2. 2022 • 09:08

Paní se tváří jako " mouchy nežerte si mne", je nepříjemná, ovšem nemohu soudit pouze z obrazovky, každý je jiný, jako ten včerejší pán, uvařil dobře, ale od pondělí mi nesedí, nemám ráda takové sebestředné lidi a frajery, minulý týden byl super až na tu blondýnu z ubytovny.

adeso
9. 2. 2022 • 10:57

ti co mají na druhé spoustu keců nakonec dopadnou jak břídilové a paní byla navíc nesympatická

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.