Kdyby neměl aspoň něco našetřeno, byl by pro něj poslední rok likvidační. Nejenže Václav Vydra (65) s manželkou Janou Bouškovou (67) v divadle nevydělali ani korunu, ale přišli i o velkou část příjmů ze statku v Malčanech.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Chudáky si představuji jinak.Bohužel nejsou jediní,kdo šel s živobytím dolů...Jsou lidé,co ty koně a jiné věci jako zálohu neměli...Měli půjčky,hypotéky a další a možná už u nich klepal exekutor...Ať jsou rádi,že jsou spolu a zdraví,mohlo být i hůře...
To jejich řvaní je hrozné a už se na to nedívám. Nedávno opakovali ty úplně první díly Prostřena a říkám si, to se dá poslouchat ......co to je? Byly to 10 let staré díly! Ještě mluvili normálně........
Jaký hvězdný hlas? Vždyť na „Prostřeno” se už ani nedá dívat a to jen kvůli těm dvěma rozeřvancům Vydrovi a Bouškové. A vůbec už by mohla Prima s tímto pořadem jít do pr.kamsi! Pořad je hlavně o šmejdění v zásuvkách a nahlížení div ne i pod záchodové prkénko! A málokterý účastník Prostřena je férový, někteří jen taktizují, ofrňují se nad jídlem ostatních a dávají málo bodů i když na talíři nenechají ani drobeček, jak jim to chutnalo!
Svým komentováním Prostřena se mi naprosto zhnusili. Dívala jsem se jen první dva roky, ale oni, jak povýšeně mluvili hnus. A koně obrovský byznys i pro jiné. U naší chaty se také pasou koně dotované konařky. Zacuchané hřívy, v létě na úpalu, Máme je těsně u plotu, sousedům zlikvidovali maliny a nám pomalu začínají likvidovat stromky u plotu a zastání nikde. Každý nemusí být blázen do koní, mně vadí i ten puch z jejich koblih. A také je to jen kšeft pro prachy.
To ustájení koní si lidí platí a jezdí i o koně pečovat, kdo může.
Dotace na Vydrův chov koní od Bendla je podvod a kupodivu se tyto dotace nešetří. Bosá kopyta je šílenost, protože Vydra nechá na těch koních jezdit metrákové klienty , je to vůl.
Boušková je zištná, jako on.
Vydra má škody taky z rozflákaných svých aut a škod z bouraček..Bouraček měl plno a kalí to bezohledně proti vám a ještě ten vůl řekne , jsem takový, počítejte s tím.
Mně to uráží, také jsem přišla za poslední rok o spoustu peněz a musím žít, oba už musí mít důchod, kolik je tady nešťastných lidí, ale pořád jen jedni trpí, že?
Tihle umělci trpí asi jako Heidi Janků, která si nechala udělat kuchyň za půl mega / kterou by šikovný člověk zvládl za 100 000/, pak se vydá kamsi, kam se nedostane 80 procent populace a pak si stěžuje, jak je to těžké vyžít kvůli covidu.