Podraz v Prostřeno! Podruhé už soutěž prohrát nehodlá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Podvod v Prostřeno! Podruhé už soutěž prohrát nehodlá

Jan chce vyhrát i za porušení pravidel!
Jan chce vyhrát i za porušení pravidel! (FTV Prima)

V pátek vaří Jan a bude mít věci připravené. Komu bude vadit, že si ulehčuje svůj den? A co tedy bude chystat během vyhrazeného času? Zřejmě nic. Proč se hosté budou cítit jako na zastávce tramvaje? Hostům vadí dlouhé čekání a podle složení nechápou, proč k němu dochází. A to netuší, že si Jan hodně věcí připravil předem…

Nezaměstnaný Jan (38) si chce napravit reputaci. Přihlásil se už podruhé sám. V pořadu účinkoval v roce 2018 a pokazil dezert. Jak se mu povede repete? Tentokrát nic nenechá náhodě a bude se snažit hodně připravit. Aby nic nepokazil, raději si toho spoustu udělá dopředu. Co tomu ale řeknou ostatní?

Monoho z menu si Jan připraví už den před svým večerem!

Video se připravuje ...

Nepřehnal to Jeník s tou přípravou? A jak dlouhé nohy má lež? Co všechno nakonec Honza hostům prozradí? Tentokrát Honza sází na trio masových špízků, slepičí vývar, hovězí wagyu steak s bramborami grenaille a jako dezert crème brûlée. Bude to stačit na vítězství, nebo se ani tentokrát Honza nepoučil? Kdo nakonec vyhraje? A bude to výhra zasloužená?

Soupeři budou čekat před kuchyní hodně dlouho!

Video se připravuje ...

 

Přečtěte si
Alva
14. 4. 2022 • 18:41

Velice nepříjemný a nechápu, jak může být nezaměstnaný.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.