Hvězda od Pohlreicha v Prostřeno! Uspěje kluk s kamením? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda od Pohlreicha v Prostřeno! Uspěje kluk s kamením?

Ondřej v Ano, šéfe! před 18 lety coby „kluk s kamením“.
Ondřej v Ano, šéfe! před 18 lety coby „kluk s kamením“. (FTV Prima)

Příští týden si zavaří soutěžící z Jihočeského kraje, hned v pondělí se k plotně postaví Ondřej. Ten proslul jako „Kluk, který si přišel hrát s kamením“. Kdysi se totiž mihl v pořadu Ano, šéfe! a je na to dostatečně pyšný. Kdo ho pozná a na historku si vzpomene, kdo naopak neví, která bije? A jak to Ondřejovi půjde v kuchyni?

Zahradník Ondřej (22) proslul jako malé dítě v pořadu Zdeňka Pohlreicha coby kluk, co si hrál s kamením. Od té doby pořádně vyrostl, ale ze své první zkušenosti před kamerou stále těží. Nejenže se snaží proslavit, ale také sbírá autogramy slavných. Bude Prostřeno! jen dalším pokusem o to získat si více sledujích, nebo se Ondra pokusí i seriózně uvařit a zvítězit?

VIDEO 1:

Video se připravuje ...

Hosty pozve Ondra do bytu, ve kterém žije s otcem, a vsadí na docela jednoduché menu – zeleninové špízy s česnekovým dipem, vývar s drožďovými knedlíčky, plněný řízek s bramborovo-mrkvovou kaší, okurkový salát a palačinky. Není to sice zrovna menu od Zdeňka Pohlreicha, ale Ondra má pro všechno vysvětlení. Ke stolu zasedne i Marie, která toho moc nepojí a žádá si poloviční porce. A co ostatní? Pochutnají si? Bude česnekový dip dostatečně česnekový?

VIDEO 2

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Alva
2. 4. 2022 • 09:46

Prostřeno je čím dál víc propadákem, vždycky byl nejhorší Moravskoslezský kraj, minulý týden Jihomoravský, ovšem tento týden to byl opravdu výkvět, každý žije nějak, ale toto byla opravdu hrůza, a to každý den.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.