Odloučení Vydry a Bouškové: Janu nahradili psi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odloučení Vydry a Bouškové: Janu nahradili psi

Jana Boušková a Václav Vydra
Jana Boušková a Václav Vydra (FTV Prima)

Václav Vydra (66) a Jana Boušková (64) platí za stabilní pár šoubyznysu. Jenže teď přišel sympatický herec na slavnostní uvedení hry divadla Kalich Nikdy není pozdě bez manželky - doprovod mu dělaly psí slečny. 

Žádná velká dramata se ale v rodině hlasů divácky oblíbené show Prostřeno! nekoná! „Jana viděla generálku a teď je na dovolené, takže tady není,“ vysvětlil herec Expresu. Jde prý o tradici, která se mezi manželi, ujala. „Vždycky jednou za rok v průběhu roku odjede sama na dovolenou. Udělá si ji po svém a já si pak v létě zase udělám svých pár dní jen s koňmi. Ale pak si uděláme vždycky i společnou. Většinou na lodi na moři,“ dodal Václav Vydra, který je s Bouškovou v manželství přes třicet let. 

Václav Vydra: Máma Medřická s ním psa vyměnila za motorku!

Video se připravuje ...

Pořád ale nemá na svou hereckou kolegyni, Janu Paulovou (66). S jazzovým hudebníkem, skladatelem, dirigentem a pedagogem Milanem Svobodou (70) slaví safírovou svatbu! „Tak s tímhle chlápkem se dneska oficiálně tahám 45 let (neoficiálně 47),“ uvedla v únoru na Instagramu. Svoboda si premiéru samozřejmě ujít nenechal - bylo navíc vidět, že to mezi nimi stále ještě jiskří. 

Jana Boušková: Vydra si ke mně přivoněl a strnul... nevěra!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.