Jana Paulová a Václav Vydra: Setkání po 28 letech nevyšlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jana Paulová a Václav Vydra: Setkání po 28 letech nevyšlo!

Vydra je s Paulovou oblíbený filmový manželský pár.
Vydra je s Paulovou oblíbený filmový manželský pár. ( Marek Pátek)

Pár herců známý z Troškových Kameňáků musel vzdát premiéru hry Nikdy není pozdě. Jana Paulová (67) a Václav Vydra (66) se přitom moc těšili na setkání na jevišti divadla Kalich po 28 letech. Jana ale měla pozitivní test na koronavirus.

A bylo vymalováno. Představení se odložilo na 17. březen. Pro oba herce je to zklamání, i když za to vlastně nikdo z nich nemůže. „Ten milostný příběh není vůbec jednoznačný, má velmi překvapivé momenty,“ prozradila herečka. Má teď oddychový čas. „Naposledy jsme společně na divadle hráli téměř před třiceti lety v Dürrenmattově Manželství pana Mississippi v tehdejším divadle K,“ vzpomíná Vydra.

KAMEŇÁK: Veronika Žilková v podprsence!

Video se připravuje ...

„Tam jsme měli vůbec první postelové scény,“ dodává se smíchem. „My už jsme vlastně na sebe v tomto ohledu zvyklí. Co vám budu povídat, s Janou je to vždycky úžasná práce,“ dodal herec. Prozradil také, že rád hraje komedie, protože má okamžitou reakci publika. Čtvrteční premiéra měla být navíc pro Václava novinkou, protože v Kalichu ještě nehrál. Jana zde působí již 20 let. Oba herci si hru Nikdy není pozdě zahrají ještě v létě na scéně pod Žižkovskou věží.

Rozdováděná Jana Paulová (65) šla z náruče do náruče: Upřímná slova o nevěře!

Video se připravuje ...

Sex v Kameňáku

Na Kameňáku se pořádně nadřeli. „Ty postelové scény jsme točili celý týden ve vilce ve Slivenci na kraji Prahy. A jelo se rovnou naostro. Zdeněk Troška si je pak rozdělil do celého filmu. A byla to docela fuška,“ prozradil Václav Vydra, co prožil jako šéf policejní stanice Pepan. „Mockrát jsme vraceli záběr, protože mi byly vidět trenky. Tak jsem si je nakonec dobrovolně sundal a lehl si nahý na Janu s tím, aby mi prominula,“ dodává pobaveně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.