Herečka Jana Boušková: VÁŽNÉ ZRANĚNÍ NOHY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka Jana Boušková: VÁŽNÉ ZRANĚNÍ NOHY!

Jana Boušková i po 4 letech od nehody stále trpí bolestmi nohy
Jana Boušková i po 4 letech od nehody stále trpí bolestmi nohy (archiv)

Je to 5 let, co jí hrozilo ochrnutí i amputace. Jana Boušková (67), veselá pošťačka ze seriálu Policie Modrava, si tehdy prošla ročním martyriem, kdy byla upoutána na invalidním vozíku. Spolu s manželem Václavem Vydrou (65) věřili, že už má vybráno. Ale bohužel opět přišel úraz nohy!

Je to smůla jako hrom. Národní divadlo ruší představení, v němž zraněná herečka působí. „Je to samozřejmě smutné, přejeme brzké udravení. Ale v tom všem nepříjemném si říkáme, ještě že to není covid,“ přiznal jisté ulehčení mluvčí Tomáš Staněk. Covid by naši přední scénu ochromil ještě daleko horším způsobem. Těžko říct, zda to herečku utěší.

7 pádů HD: Boušková o vztahu s Vydrou: Žádost o ruku na smrtelném loži!

Video se připravuje ...

Calamity Jane

Boušková přitahuje nehody jako pověstná hrdinka Divokého západu Calamity Jane. Při pádu z koně si zlomila ruku. Když bourala na motorce, museli jí zdrátovat kotník. Nejhorší bylo, když si na konci roku 2016 zlomila na horách nohu nad lyžařskou botou a taky koleno. „Po úrazu mě v Motole skvěle odoperovali a pak na rehabilitacích na Slapech rozhýbali. Byla jsem tam téměř čtyři měsíce. Skoro vůbec nikdo ale nepozná, že jsem o nohu málem přišla,“ řekla tehdy Aha! herečka.

Ruší představení

Teď jí do hovoru moc není a není divu. Jana tenkrát mohla odložit invalidní vozíček a posléze berle až po dlouhých sedmi měsících. Ordinaci, kde tehdy hrála vrchní sestru Aloisii, natáčela na vozíku a na jeviště se vrátila až další sezonu. A teď opět kvůli jejímu zranění ruší představení! „Nemoc si nevybírá ani mezi umělci, a tak jsme byli donuceni změnit program 7. a 8. listopadu v Národním divadle. Místo Snu čarovné noci uvedeme Maryšu,“ potvrdilo Národní divadlo. Pátou a poslední řadu seriálu Policie Modrava, jejíž poslední klapka padla v říjnu, naštěstí stihla dotočit...

Jana Boušková: Vydra si ke mně přivoněl a strnul... nevěra!

Video se připravuje ...

Manžel je klikař

Hereččin manžel Václav Vydra (65, na snímku) je dítě Štěstěny. Přestože je denně na koních, křižuje moře na jachtě a prodělal šest autonehod i pád z dvoumetrové výšky na jevišti vinohradského divadla, vážnější úrazy se mu vyhýbají. Když se někdo vážně poraní, je to většinou jeho žena.



Přečtěte si
Uživatel_5457057
6. 11. 2021 • 06:51

No to je jasné, vaše hlava je hnusná plešatá a tak jí ty vlasy závidíte

defakto
6. 11. 2021 • 06:41

... na Prostřeno se kůli jejímu řvaní už nedívám ! Tak to dopadá , když režisér tohto pořadu je jejich kamarád a nedovede je vyměnit za někoho kdo se dokáže chovat kultivovaně !

... a na Modravu se taky nedívam , ta její kudrnatá hlava se vecpe do každého seriálu , je mi odporná !

mbmb
6. 11. 2021 • 05:54

Odporná i s tím Václavem ! Ty hlasy u Prostřeno trhají usi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.