Manželská krize Bouškové a Vydry? Taková je PRAVDA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manželská krize Bouškové a Vydry? Taková je PRAVDA!

Jana Boušková s manželem, Václavem Vydrou
Jana Boušková s manželem, Václavem Vydrou (CNC)

Žijí spolu 37 let v harmonickém manželství. Přesto se nedávno na jejich adresu vyrojily spekulace, že utajili rozvod a že mají údajně oba už za sebe náhradu. Ani jeden z páru ovšem informaci nepotvrdil. Jak to ve skutečnosti mezi nimi je?

Podle magazínu Sedmička oba zůstávají v naprostém klidu a podobné zvěsti se jich vůbec nedotýkají. Že v jejich manželství funguje vše tak, jak má, potvrzuje i fakt, že spolu byli viděni, jak jdou ruku v ruce do kina. Nic podle uvedeného zdroje nenasvědčovalo tomu, že by byli v konfliktu a řešili závažné životní dilema. Naopak měli rozdávat úsměvy na všechny strany, sálala z nich pohoda i dobrá nálada.

Chamtivost a ješitnost! Václav Vydra prozradil, proč nevzniklo pokračování Černých baronů:

Video se připravuje ...

Václav Vydra (64) o Janu Bouškovou (66) dlouhé roky usiloval a po tragickém úmrtí jejího tehdejšího manžela Petra Svojtky se mu ji konečně podařilo přesvědčit, že je tím pravým mužem jejího života. Zdá se, že od té doby mají oba jasno, co jeden pro druhého znamenají!

Vydra hazarduje se životem? Boušková má o manžela velký strach!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.