Boušková a Vydra: Prostřeno jim zachránilo manželství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Boušková a Vydra: Prostřeno jim zachránilo manželství?

Herci nadabují všech pět dílů za jedno odpoledne
Herci nadabují všech pět dílů za jedno odpoledne (FTV Prima)

Soutěž amatérských kuchtíků Jana Boušková (67) s Václavem Vydrou (65) moderují již dvanáctým rokem. Díky pořadu mají nejen jistý výdělek, ale kupodivu posílil i jejich vztah. Jinak by se totiž oba vytížení herci asi tak často neviděli.

„Je na tom také skvělé, že ve studiu sedíme s mou manželkou a pracujeme na tom spolu. Díky tomu spolu prožijeme další čas, což je občas, vzhledem k tomu, že býváme vytížení, docela náročné," libuje si ohledně vzkvétajícího manželství s Janou Bouškovou Václav Vydra na webu ŽivotvČesku.cz. A co ho za dlouhá léta v Prostřeno nejvíc šokovalo?

Jana Boušková: Vydra si ke mně přivoněl a strnul... nevěra!

Video se připravuje ...

„Úplně nejvíc na mě asi zapůsobila ta Kazmova manipulace, ten pán se slepicí a rakví. Ale obecně je ten pořad zvláštních věcí plný, což bude tím, jací účastníci se tam hlásí. Svým způsobem obdivuji ochotu se zúčastnit a ukázat něco ze sebe. Je to taková zajímavá sonda do životů všelijakých lidí, protože ukazují, jací jsou, a nejspíš si to ani neuvědomují. Myslím, že právě tohle na tom diváky nejvíc baví," tvrdí Vydra.

7 pádů HD: Boušková o vztahu s Vydrou: Žádost o ruku na smrtelném loži!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.