Utajený rozchod Vydry a Bouškové? Expertka odkryla karty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Utajený rozchod Vydry a Bouškové? Expertka odkryla karty!

Jana Boušková s manželem, Václavem Vydrou
Jana Boušková s manželem, Václavem Vydrou (archiv Václava Vydry a archiv Blesku)

Václav Vydra (64) a Jana Boušková (66) tvoří pár už pěknou řádku let a na veřejnosti vypadají stále vcelku spokojeně. Podle jistých informací se mají ovšem nad jejich vztahem stahovat zlověstná mračna. Co se stalo a je to opravdu tak vážné?

Podle časopisu Můj kousek štěstí prochází vztah Vydry a Bouška hlubokou krizí. Problém by údajně měl být v tom, že jejich zájmy se během let rozešly a oni si přestali rozumět. Dříve se již objevila i informace, že milovník koní nebyl své manželce zcela věrný a navíc ji nechává doma často samotnou, což manželka těžce nese.

Tajemství filmu Černí baroni: Václav Vydra skoro oslepil Ondřeje Vetchého

Video se připravuje ...

Ačkoliv o jejich vztahu kolují negativní zvěsti, hvězdy párečku naštěstí přejí. „Vzájemné porovnání s horoskopem jejího manžela, je velmi příznivé, takové se vidí je málokdy, a tak by byla škoda, kdyby tak vzácný vztah cokoli poškodilo,“ svěřila se PhDr. Olga Krumlovská.

„I když prožívá paní Boušková obtížní časy, má předpoklady své jistoty uhájit. Nejdůležitější bude nenechat se vystresovat, nebo dokonce propadnout panice,“ radí Krumlovská.

Chamtivost a ješitnost! Václav Vydra prozradil, proč nevzniklo pokračování Černých baronů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.