Co prozradil Vydra po 28 letech: Temná tajemství Černých baronů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co prozradil Vydra po 28 letech: Temná tajemství Černých baronů

Václav Vydra svěřil, že málem vypíchl Ondřeji Vetchému na natáčení oko.
Václav Vydra svěřil, že málem vypíchl Ondřeji Vetchému na natáčení oko.  (archiv)

Přestože od natáčení filmu Černí baroni uplynulo už 28 let, představitel vojína Kefalína Ondřej Vetchý (58) na něj hned tak nezapomene. Stačilo málo a Václav Vydra (64) alias feudál Šternberk mu vypíchl prstem oko!

Produkce tehdy v noci vyzvedávala jednotlivé herce po představeních a jedním autem je pak vozila na plac. Vydra chtěl tehdy pozdravit zrovna nastupujícího Vetchého. Natáhl k němu ruku a šťouchl ho prstem přímo do oka! „Já jsem ho vítal a on mi naběhl přímo na prst. Takže místo na natáčení jsme jeli nejdřív k doktorovi. Museli jsme na pohotovost,“ vzpomíná dnes už s úsměvem Vydra. Tehdy mu ale do smíchu nebylo. Vetchý pak musel nějakou dobu dokonce natáčet se zavázaným okem jako Žižka. „V jedné scéně, kterou jsme tenkrát točili, je to vidět. Ve filmu je to zachycené,“ svěřil deníku Aha! Vydra vzpomínku, která mu vytanula na mysli na zahájení výstavy právě k poctě filmu Černí baroni. Na tu se herec vypravil až na zámek Zelená Hora u Nepomuku, kde se komedie o příslušnících PTP neboli Pomocných technických praporů v roce 1992 natáčela. „Pro Ondru to asi není vzpomínka úplně příjemná. To zavázané oko jistě není nic moc. Ale zase od té doby prohlédnul,“ zakončil Vydra s humorem sobě vlastním.

Bombarďáky místo tang!
Vetchý má přijemné vzpomínky na milostnou scénu s Hankou Čížkovou (66) neboli servírkou Magdou. „Dali mi ty příšerné spoďáry. Ty byly tragické!“ vzpomínala na Zelené Hoře herečka, která si tenkrát řekla o tanga! „Všichni na mě koukali, jestli jsem si jistá, v jakém že to hraju filmu. A samozřejmě mi to neprošlo. Ženy tenkrát chodily v bombarďákách,“ dodala Čížková.

Chamtivost byla proti
Po úspěchu Černých baronů v kinech chtěl režisér Zdenek Sirový (†63) natočit pokračování. „Bohužel se nerealizovalo a pravděpodobně už nerealizuje. Na vině byly ješitnost a peníze!“ prozradil Aha! Vydra. O peníze se měli mezi sebou hádat producenti, a dokonce jeden z nich podmínil vznik druhého dílu vlastním účinkováním ve filmu. „My, herci, bychom to točili, nechci říkat zadarmo, i když my točíme skoro všechno zadarmo, když se to tak vezme,“ otevřel herec starou ránu. A to přitom byl napsaný scénář. Měli to být Černí baroni po 20 letech.

Vydra hazarduje se životem? Boušková má o manžela velký strach!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
tomlk007
16. 6. 2020 • 10:36

Zrovna tento pseudoherec točí zadarmo Ty jeho stupidní reklamy áček a štěky v prostřeno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.