Tomu se nechce věřit! Vydra s Bouškovou prý tají rozchod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Tomu se nechce věřit! Vydra s Bouškovou prý tají rozchod

Jana Boušková s manželem Václavem Vydrou
Jana Boušková s manželem Václavem Vydrou (CNC)

Navenek tvoří stabilní manželskou dvojici a Václav Vydra (64) o Janě Bouškové (66) opravdu velmi hezky mluví. Dle tvrzení magazínu Moje šťastná hvězda ale vše může být úplně jinak. Hrají si na manžele jen kvůli společné práci?

Citovaný magazín přichází s velmi odvážným tvrzením. Dle jejich interpretace totiž už má mít Vydra za Bouškovou mladší náhradu. A to přibližně rok. Už před dvanácti měsíci se měly objevit první spekulace, že v jejich svazku něco nehraje. Jenže pak herec manželku několikrát vyvedl do společnosti a šuškanda utichla. Teď ale prý zase ožívá. Proč?

Boušková po zranění nohy: Konečně jsem odhodila berle a vozík!

Video se připravuje ...

I když uvedený časopis nepopírá, že ti dva se měli vždycky rádi a vážili si sebe, problémem prý mohou být jejich naprosto odlišné koníčky. Vydra miluje své koně a statek, Boušková je zase prý moc nemusí. Jenže co je údajně horší, herec měl být v uplynulém měsíci několikrát viděný po boku výrazně mladší tmavovlásky. Údajně u něj měla být dotyčná i na statku, když se tam ale zrovna nevyskytovala jeho exmanželka, píše magazín Moje šťastná hvězda. Existenci této dámy měl pak Vydra prý popřít. Jenže pak se dle citovaného zdroje měly objevit i další spekulace. A sice, že má milence i Boušková. Takového, který s ní sdílí i společné zájmy. Žijí spolu neodmyslitelní komentátoři Prostřeno! skutečně jen na oko? Všichni pochopitelně doufáme, že ne!

  1. máj SPECIÁL: Neuvěříte, k čemu přirovnal Janu Bouškovou první ctitel!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mazd
26. 6. 2020 • 16:21

Třeba se pan Vydra ještě dočká potomka.

pelagie
26. 6. 2020 • 09:29

Na krku skoro 70 a chtějí změnu, no nevím , teď už toho moc nenaskáčou !?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.