Vydra ve spojení se španělskou rodinou! V současné situaci nebudu nic odkládat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vydra ve spojení se španělskou rodinou! V současné situaci nebudu nic odkládat

Václav Vydra a Jana Boušková
Václav Vydra a Jana Boušková (archiv Václava Vydry a archiv Blesku)

Když se maminka Václava Vydry (64) Dana Medřická (†62) provdala za Španěla Artemia Precioso Ugarta (†90), získal herec druhou rodinu. U nových španělských příbuzných pak trávil coby mladík každé prázdniny.

 

„Bylo to o něco dříve, než se otevřely hranice, protože když se moje máma podruhé vdala, vzala si Španěla. Tím pádem se mi cesta na Západ otevřela a mohl jsem tam navštěvovat svou druhou rodinu. Trávil jsem ve Španělsku každé prázdniny a bylo to něco fantastického. Mohl jsem objevovat „kapitalistický svět“ a byl jsem z něj naprosto nadšený," svěřil se Václav Vydra týdeníku 5plus2. Naučil se tehdy herec alespoň trošku španělsky?

„Ano, pořád se domluvím. Sice už to není, co bývalo, ale pokaždé mi stačí trochu to oprášit, skočit do toho a celkem rychle se rozmluvím. Mimochodem se svojí španělskou rodinou jsem se teď po delší době zase spojil. Měl jsem to v plánu už déle, ale v současné situaci jsem si řekl, že nebudu nic odkládat. Slíbili jsme si, že se navštívíme, takže jakmile to půjde, rozletíme se za nimi," slibuje dlouholetý partner Jany Bouškové (65).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.