Tohle Prostřeno ještě nezažilo: Jíst se bude na zemi a rukama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle Prostřeno ještě nezažilo! Jíst se bude na zemi a rukama

Jíst se u Kristýny bude na zemi a rukama. Proč nemá doma stůl?
Jíst se u Kristýny bude na zemi a rukama. Proč nemá doma stůl? (FTV Prima)

Prostřeno! bude tentokrát ve východních Čechách, o výhru se popere ryze ženská sestava. Zvláště vyčnívat bude čtvrteční hostitelka Kristýna, která nemá doma stůl. Taky řekne, že žila tři roky v ašrámu. Jíst se bude na zemi a rukama. Kdo to skousne, kdo bude mít problém? 

Cestovatelka Kristýna žije tak trochu alternativním způsobem. Nemá moc nábytku a postel, kterou má, není ani tak moc sešroubovaná, aby si na ni hosté sedli. Sedět se tedy bude muset na zemi a jíst se bude převážně rukama. Pro někoho čtvrteční večer bude jako noční můra – pro jiného legrace.

VIDEO 1:

Video se připravuje ...

Kristýna bude podávat italsko-indickou kuchyni, připraví italskou bruschettu s malým Caprese, řepový krém, indické biryani a raw cake z avokáda, banánu a oříšků. Polévka bude tak moc řepová, že nezachutná skoro nikomu. A jako zábava se bude promítat hostitelčin autorský film. Sezení na zemi nebude všem úplně vyhovovat a dámy se nedokážou ani uzemnit, ani uvolnit.

VIDEO 2:

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.