Havlová v Prostřeno! Stříbrné příbory z Lucerny ohromí hosty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Havlová v Prostřeno! Stříbrné příbory z Lucerny ohromí hosty

Slovák Peter bude soupeře hostit doslova na stříbře!
Slovák Peter bude soupeře hostit doslova na stříbře! (FTV Prima)

Prostřeno bude tentokrát speciálně velikonočně, a to od Čech až po Moravu. Podíváme se na farmy, do vinařství a také do sklípku. Pořád se hraje o 60 tisíc a hostitelskou čest k tomu. Jako první se k plotně postaví Slovák Peter. Toho vybrala jeho šéfová, paní Dagmar Havlová, švagrová bývalého pana prezidenta Havla, aby reprezentoval její farmu.

Slovák Peter má Velikonoce rád a také je každoročně slaví. Podle něj mezi jídly nesmí chybět mladé maso, vajíčka a různé sýrové delikatesy. Peter se při přípravě menu nechal inspirovat šéfkuchařem, který vaří v jejich restauraci. Peter jako číšník umí jídla perfektně servírovat a prezentovat, ale s vařením si tak jistý není.

Švagrová bývalého pana prezidenta Havla má farmu plnou zvířat!

Video se připravuje ...

Sází na čerstvý bílý sýr s pečivem a bylinkami, jarní zeleninovou polévku s kopřivou, domácí jehněčí, vařený brambor, koprovou omáčku a sladkou omeletu s ovocem a karamelem. Jak se mu to všechno povede? Se zábavou mu pomůže právě Dagmar. Naučí hosty techniku zvanou oshibana a společně si každý vytvoří své dílo. Peter má mezitím čas dodělat dezert. Ten je velkou delikatesou a na závěr ho „přetáhne“ žhavým železem.

Stříbrné příbory pocházejí z restaurací v pražské Lucerně:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.