Žena Pohlreicha v Prostřeno! O pikantním seznámení se ženáčem Zdeňkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Žena Pohlreicha v Prostřeno! O pikantním seznámení se ženáčem Zdeňkem

Manželka Pohlreicha si pustí ústa na špacír. To se šéfkuchaři  asi líbit nebude ...
Manželka Pohlreicha si pustí ústa na špacír. To se šéfkuchaři asi líbit nebude ... (FTV Prima)

Prostřeno bude příští týden ve vánočním duchu. O své rodinné sváteční recepty se s diváky podělí manželky šéfkuchařů, žena z druhé strany plotny a partner kuchařky. Prostě všichni, co doma vařit moc nemusí. Vybrané pochoutky jim totiž servírují ostatní. Jenomže... Tento týden se karta obrátí. A předvedou, co umí u plotny. Jako první sváteční večeři nachystá Zdeňka Pohlreich.

Manželka šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Ta přiznává, že u nich doma v kuchyni vládne hlavně manžel, ale i ji vaření baví. Od svého chotě dostane nějaké ty cenné rady, aby jídlo nepodávala vlažné, tak jako prý vždy. Zdeňka sází na luxusní sváteční menu. Bude podávat kraba a taky nejlepší kuře na světě. Za zábavou vezme hosty ven – na koně. A s úklidem pak bude pomáhat sám velký šéfkuchař Zdeněk. Kdyby jen tušil, že si manželka před hosty pustí ústa na špacír a celému národu práskne, jak se dali dohromady. Že by sbalil Zdeňku na jídlo? Ani náhodou!

VIDEO 1

Video se připravuje ...

„Sbalil mě na kytaru. On hrál v kapele a my jsem se seznámili v Austrálii. Já jsem tam jela na mistrovství světa v softballu a on tam byl jako čerstvej emigrant. Mě bylo devatenáct, jemu třicet čtyři let. A on byl ženatej a letadlem, kterým jsem já za dva měsíce odlétela, tak přilítala jeho manželka. My se přitom rozloučili den předem a teď já ho vidím na tom letišti a ptám se ho: „Jako co tady děláš?" A on zašeptal: „Já jdu pro manželku..."

VIDEO 2

Video se připravuje ...

Přečtěte si
adeso
13. 12. 2020 • 11:40

tohle je fakt stará raj---a. Ta šla po prcu s klukama a penězích po dědcích.

vigela
11. 12. 2020 • 22:39

Velmi zajímavé. "Mě bylo devatenáct" se píše Mně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.