Pohlreicha přešel smích! Šéfkuchař si už nebere servítky
Ač toho sedmašedesátiletý kuchař zažil za svou dlouholetou praxi už nemálo, aktuální situace v gastronomii ho vytáčí do ruda!
„Naše podnikání v Imperialu funguje docela dobře, ale provozně je to samozřejmě o malinko složitější, než to bylo dřív. My to přežijeme, nějak uválčíme. Je to pochopitelně dáno zdražováním. Provoz byznysu je čím dál dražší. Ale to, co gastronomii ohrožuje úplně nejvíc, to je tragický nedostatek pracovní síly," rezolutně prohlašuje Zdeněk Pohlreich.
Prostořeký Zdeněk Pohlreich: Ne vždy jsou moje slova ku prospěchu věci..
„Dneska každý balancuje život, nikomu se nechce do práce, nedej Bože být tam do noci. Myslím, že jsme strašně, ale strašně líní. Ale dokud to situace umožňuje, tak já se nedivím, že toho lidé využívají a zneužívají," smutně dodává šéfkuchař v rozhovoru pro magazín Lifee.cz.
Zdeněk Pohlreich: Promluvil o průšvihu se sledovaností svého pořadu