Prostřeno bude jízda! Zvracení králíka a připitý hostitel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prostřeno bude jízda! Zvracení králíka a připitý hostitel

Nemáte někdo ubrousek?
Nemáte někdo ubrousek? (FTV Prima)

Prostřeno bude příští týden v Praze a Středočeském kraji, kde se o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc utkají tři ženy a dva muži. A bude to sranda! Katka se po večeři u zdravotní sestřičky Olinky pozvrací na louce a podnikatel Honza to během svého večera přepískne s alkoholem! Že by zapíjel stres?

V úterý soutěžní menu a zábavu připraví zdravotní sestra Olga. Ta svůj volný čas tráví s dětmi, ale také ji baví tvoření a kreativní činnosti. V kuchyni nejraději připravuje rychlá jídla. Ve svůj soutěžní večer vsadí na paštiku, dýňovou polévku, králíka a kefírovou buchtu. Jenže při zábavě ve formě házení  létajících talířů, shora zmiňované chody z hrdla soupeřky Katky bohužel vylétnou také! Zábava se naštěstí koná v přírodě, takže hadr s kýblem nebudou potřeba ...

VIDEO č.1

Video se připravuje ...

"Švanda" bude ovšem i během Honzova pátečního večera. Podnikatel ve stavebnictví si docela věří a nebojí se vsadit na moderní menu. Podává marinované plátky červené řepy se zapečeným toustem a kozím sýrem, kulajdu bez kopru, kuřecí prsa supreme na černém pivu, karamelizované zelí, domácí houskový knedlík a tvarohovo-makový koláč s polevou z čerstvých švestek. Všechno to zní velmi lákavě. Ale… Honzovi brzy začnou docházet síly. Nebo spíš jinak – trochu si je sám alkoholem oslabí. Hosté z toho budou rozpačití, Honza se chvílemi jako vzorný hostitel rozhodně chovat nebude. Jak jeho večer dopadne? 

VIDEO č.2

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.