Mladí a neklidní v Prostřeno! Se soupeřem třískne o zem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mladí a neklidní v Prostřeno! SOUPEŘEM TŘÍSKNE O ZEM

Prostřeno bude tentokrát ve znamení hesla Mládí vpřed!
Prostřeno bude tentokrát ve znamení hesla Mládí vpřed! (FTV Prima)

A je tady poloprofesionální Prostřeno. K plotnám se totiž postaví studenti gastronomických oborů. A bude na co se dívat. Předvedou, že ve studentském věku dokážou věci, nad kterými zůstává rozum stát, a že se o stav českých profesionálních kuchyní rozhodně bát nemusíme. Na poli mezilidských vztahů to ovšem tak růžové zase nebude ...

Nejvíc bude soupeřům ležet v žaludku Adam (17)! „Je v pohodě kluk, ale občas se snaží hrát jakože na extra frajera. Já jsem ten majstr. Už zase Adame? Už nás to nebaví, všichni si toho všímáme," okomentuje kolegu jeden ze soupeřů. „Myslím si, že nám ukázal to, jak je silný.  Že je jedinečný," přidal se po zábavě, při které se Adam předvedl coby judista a hodil s ním o zem další z nadějných kuchtíků.

Zrzavý kuchtík nebude u svých vrstevníků příliš oblíben:

.

Video se připravuje ...

Vzhledem k tomu, že Adam v předchozích dnech neustále komentoval snahy jiných, jsou ostatní přesvědčeni o tom, že je čeká gastronomický koncert. Ale bude tomu tak, nebo dojde ke zklamání? Čím Adam oslní a co se mu moc nepovede?

Adam je nejen kuchař, ale i judista!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.