Václav Vydra a Jana Paulová: Táhnou to spolu přes 50 let... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Václav Vydra a Jana Paulová: Táhnou to spolu přes 50 let...

Vydra a Paulová
Vydra a Paulová (Foto Aha! – Pavel Machan, Profimedia.cz, ara)

Nejenže spolu tři roky točili postelové scény v Kameňácích. Václav Vydra (66) a Jana Paulová (67) se znají už od svých patnácti let z konzervatoře. Nyní se sešli na jevišti Divadla Kalich ve hře Nikdy není pozdě.

Hra je náročným koncertem pro dva herce, představují totiž dohromady šest postav. Musí se soustředit na jednotlivé charaktery a bleskově se vnitřně přepínat. Stejně rychle musí Vašek měnit saka a kravaty a Jana oblečení, boty a účesy. Režie se ujal manžel herečky Veroniky Khek Kubařové (34) Pavel Khek (43). Na své svěřence pěl ódy: „Oni nedělají divadlo, protože musí, ale protože chtějí. A je to znát!“

Ve zralém věku

Hvězdy Kameňáků prožívají na jevišti pozdní lásku. O tom ví svoje hlavně Vašek. Jeho maminka Dana Medřická (†62) ji zažila. Bohužel krátkou, ale i tak jí prozářila podzim života. Dana byla vdova a žila jen pro syna, když se objevil movitý Španěl Artemio Precioso Ugarte (†90), profesor makroekonomie. I když oblíbená herečka opustila tento svět předčasně, Artemio jí stihl aspoň zčásti splnit sny o cestování a pozdní lásce. „Láska ve zralém věku je samozřejmě také krásná. Mámě jsem to moc přál,“ řekl deníku Aha! Vydra po čtvrteční premiéře.

Václav Vydra: Máma Medřická s ním psa vyměnila za motorku!

Video se připravuje ...

Psi místo ženy

V Kalichu hraje poprvé v životě. „Myslím, že si zvyknu,“ řekl s potutelným úsměvem. V zákulisí na něj čekali jeho dva psí kámoši ze dvou různých útulků. Manželka Jana Boušková (67) přijít nemohla, byla mimo Prahu.

Do třetice všeho dobrého

Po třetí v životě jsou Jana Paulová a Vašek Vydra spolu na jevišti. Poprvé v prvním ročníku konzervatoře ve scénce o Charlottě Cardayové, vražedkyni Jeana Paula Marata, podruhé v bývalém Divadle K v Dürrenmattově Manželství pana Mississippiho a nyní ve hře Nikdy není pozdě.

Podezření z nevěry

Jana Paulová dala k lepšímu historku z lázní. Místní masérka ji diskrétně upozornila, že by si měla dávat pozor, když je známá osoba. A neměla by se vodit za ruku a pusinkovat s tím pánem. „Řekla jsem jí, že ten pán je už čtyřicet let můj manžel a letos slavíme safírovou svatbu,“ smála se herečka. Jazzman Milan Svoboda (70) k inscenaci složil hudbu a přišel svou ženu do divadla podpořit.

Jana Boušková: Vydra si ke mně přivoněl a strnul... nevěra!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
19. 3. 2022 • 11:41

Odporná Vydra a nudná Paulova

jizerka47
19. 3. 2022 • 07:55

Skoda,ze nezustala prirozene krasna,vcera jsem si i v TV vsimla,ze ma nejak vytahnuty oblicej a i na fotce to je videt.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.