Zařízli 1. MISI! Co přijde místo ní? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zařízli 1. MISI! Co přijde místo ní?

Jan Dolanský už dovelel.
Jan Dolanský už dovelel. (FTV Prima)

Válka na Ukrajině zasadila smrtící úder i sledovanosti 1. MISE. Kdo by se chtěl v době válečného konfliktu dívat na seriál z vojenského prostředí? Televize Prima se proto rozhodla v tichosti ukončit tento projekt. Podle zjištění deníku Aha! se už chystá náhrada!

Seriál 1. MISE se na obrazovkách objevil loni v srpnu. A po sedmi měsících a bezmála třiceti dílech (dnes večer se vysílá epizoda s pořadovým číslem 28) mu zvoní umíráček. „Mělo se skončit už dříve, ale kvůli covidu, kdy bylo roztočeno a nedotočeno několik scén, se dotočilo až teď. Povedlo se dokončit čtyřicet dílů,“ prozradil Aha! zdroj ze štábu.

Těhotná v sedmnácti?! Jak se herečka Amélie Pokorná popasovala s nečekanou úlohou?

Video se připravuje ...

Bude to hit?

„Seriál se bude vysílat do konce června a pak ho nahradí novinka ze zpravodajského prostředí,“ dodal náš zdroj. Podle informací Aha! ponese název Dobré zprávy. A protože dobrých zpráv není nikdy dost, televize si od něho slibuje, že to bude seriálový hit ze zákulisí zpravodajské kuchyně.

Staví se kulisy

V tomto případě by se mělo jednat o seriál, který stanice plánuje vysílat dlouhodobě. „Momentálně se staví kulisy ve studiu, a to se děje jen v případě, že seriál bude mít více než čtyřicet dílů. Pokud je jich méně, tak se to producentům nevyplatí,“ upřesnil dobře informovaný zdroj.

Konečně pořádný adrenalin! Herci z 1. MISE si vyzkoušeli tvrdý výcvik skoku s padákem

Video se připravuje ...

Humoresky vedou

O milionové sledovanosti, jakou má jiný primácký seriál, ZOO, si může 1. MISE nechat jen zdát. V hlavním vysílacím čase ho ve středu večer drtí i nesčetněkrát reprízované Četnické humoresky na ČT1 spolu s Výměnou manželek na Nově. Čísla z minulého týdne mluví jasně: Četnické humoresky sledovalo 927 tisíc, Výměnu manželek 640 tisíc a 1. MISI 596 tisíc diváků starších 15 let.



Přečtěte si
luppe
23. 3. 2022 • 10:25

Lidi se jim na něj vysrali, díky nechutnému zatažení politiky do seriálu. Vždyť je to hnus, jak do nás ten správný pohled ti rádoby umel

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.