Nový seriál Chlap: Neskutečný trapas před natáčením! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nový seriál Chlap: Neskutečný trapas před natáčením!

Jitka Ježková hraje v seriálu ředitelku nemocnice.
Jitka Ježková hraje v seriálu ředitelku nemocnice. (Foto Aha! – Martin Hykl, TV Nova)

Trapas! Když se na natáčení nového seriálu Chlap, který včera odstartoval na TV Nova, poprvé potkala Jitka Ježková (43) se svým slovenským kolegou Tomášem Maštalírem (44), vůbec ho neznala. Jak herečka sama přiznala, musela si ho najít na internetu!

Jitka pak nevycházela z údivu. Tomáš je totiž u slovenských diváků velmi oblíbený a prakticky jde z role do role.

Zastyděla se

„Přiznávám, že jsem ho před naším setkáním vůbec neznala, takže jsem si ho musela vygůglit,“ prozradila blonďatá herečka, kterou proslavila role Jarušky ve filmu Báječná léta pod psa (1997).

Tomáš Maštalír z oceněného filmu Čára: Jsem zdravý, takže s ženami mě uvidíte!

Video se připravuje ...

„Zjistila jsem, že je to jeden z nejslavnějších slovenských herců, tudíž jsem se za svou neznalost zastyděla. A při natáčení jsem přišla na to, že je to obrovský profesionál. Navíc je příjemný, pohledný a skvěle hraje, co víc si můžeme přát,“ dodala na adresu svého slovenského kolegy. Ten ztvárnil mj. hlavní roli v seriálu Dr. Dokonalý, jenž se vysílal i u nás.

V novém seriálu

Chlap, také z nemocničního prostředí, představuje rovněž doktora – MUDr. Ondřeje Franka, který kvůli zranění hlavy přijde o část svých vzpomínek. Ježková hraje bývalou manželku Hanu a také ředitelku nemocnice, ve které oba pracují. Na place se tak potkávají téměř neustále. „Když spolu hrajeme, on se mi podívá do očí a něco mi říká, tak já mu v tu chvíli úplně věřím – a to mi leckdy říká různé věci! Je tak skvělý herec, že mu věřím zkrátka všechno,“ řekla Aha! herečka se smíchem. Další díl seriálu Chlap můžete sledovat příští čtvrtek ve 20.40 hod. na Nově.

Trailer ke kriminální minisérii GURU

Video se připravuje ...

Vymazaná minulost

Televize Nova sází na oblíbenost seriálů z lékařského prostředí, a navíc Chlap je inspirován skutečným příběhem italského lékaře. Primář velké nemocnice v severní Itálii Pierdante Piccioni se jednoho dne probudil v důsledku nehody z kómatu a zjistil, že si nepamatuje posledních 12 let ze svého života. „Probudit se a nepamatovat si, vlastně vůbec netušit, že posledních dvanáct let ve vašem životě bylo, to se nedá jednoduše představit, pokud to člověk opravdu nezažije,“ řekl Tomáš Maštalír alias seriálový doktor Ondřej Frank.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.