Hvězdy ŠÉFKY pod palbou: Koncentrovanej sliz, omezený mongoloid | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězdy ŠÉFKY pod palbou: Koncentrovanej sliz, omezený mongoloid

Seriál Šéfka
Seriál Šéfka (TV Nova)

Televize Nova své diváky zásobuje jednou kriminálkou za druhou, a potvrzuje tak přísloví, že všeho moc škodí. Nový seriál ŠÉFKA ničím nenadchl, ba naopak, a to nejen kvůli stále opakovanému žánru. Diváci si nebrali servítky, ani co se hereckého obsazení týče.

Nemocnice a oddělení kriminální policie – dvě osvědčená prostředí, na která již několik let sází televize Nova. Jenomže diváci se zatím stihli tímto kolovrátkem již pěkně přesytit. Komerční televize ovšem nepolevuje a prosby týkající se většího žánrového rozpětí u seriálů ne a ne vyslyšet! Okoukaná témata, byť v obměněných podobách, stále přibývají, stejně tak se mezi seriály ››recyklují‹‹ jedni a ti samí herci, a diváci se tak zcela pochopitelně nudí a dávají to najevo.

Nové Šéfce tak dali co proto a jako obětní beránek posloužil herec Jan Čenský (60). Od jeho návratu si diváci hodně slibovali poté, co po letech opustil lékařské prostředí, a doufali ve změnu k lepšímu. Marně. Většina odsoudila jeho novou image a na samotný výkon jim došly argumenty, protože nebylo vesměs co hodnotit. "Nelíbí se mi s tím zarostem, vypadá o hodně starší, měl by se omlazovat a ne zestařovat, každému to nesluší," vložila se do diskuse nespokojená divačka. "Viděl jsem už dva díly a v každým má dvě věty... Asi životní role. Koncentrovanej sliz," nešetřil kritikou další divák.

Tento týden v Ulici: Prokopův zamilovaný boj, Lumírova žárlivost a Eva v šoku

Video se připravuje ...

A třebaže se teď všechny televize snaží do role hlavních vyšetřovatelů obsazovat především ženy, zatím nenatrefily na takové, které by svým výkonem působily přesvědčivě. Což je případ i Kateřiny Winterové (46). "Vyšetřovatelka vypadá jako omezený mongoloid, na co si hraje? Na Horatia z NCIS? Za mě velmi nepovedený seriál," zhodnotil seriál divák Roman. "Špalková a Winterová. Jak tyhle dvě unylé herečky, spíš neherečky, můžou hrát šéfky kriminálky," cituje pobouřené diváky Super.cz.

Herec Jan Čenský: Bojové sporty úplně nemusím. Karlos mě překvapil, jaký je vypravěč

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.