Poslední díl seriálu DUCH: Bezpečnostní manévry kvůli Baldwinovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poslední díl seriálu DUCH: Velké bezpečnostní manévry kvůli Baldwinovi

Marta nemá zbraně ráda.
Marta nemá zbraně ráda. (Foto FTV Prima)

Diváci, připravte si kapesníky. Seriál Duch s hvězdným Predragem Bjelacem (59) končí. Dnes se osudy uzavřou. Marta Dancingerová (30) coby Radka zastřelí vraha. „Nedovedu si představit, co žena cítí, když vystřelí,“ přiznala herečka.

Určitě se jí vybavila nedávná strašlivá nehoda, kdy herec Alec Baldwin (63) nešťastnou náhodou při natáčení zastřelil hlavní kameramanku. „Radka odpráskne mafiána. Ano, vystřelila v sebeobraně, byl to šéf mafiánů… Ale bylo to za rámec mého chápání,“ zamýšlela se Marta Dancingerová. Zbraně nemá ráda. Proto byla vděčná za velkou opatrnost na place.

Akční seriál Duch: Přestřelka

Video se připravuje ...

„Dostávali jsme do ruky zbraň, která byla nachystaná, ale já se pokaždé chodila dívat, jak ji nabíjejí. Chtěla jsem vidět, že to je bezpečné. Rekvizitáři a kaskadéři, kteří ty zbraně připravovali, vše několikrát předem vyzkoušeli, než se šlo střílet,“ prozradila náročné přípravy.

Není divu. Nikdo nechtěl zažít to, co se stalo v Americe. Osm dílů se snažil Emil v podání Štěpána Benoniho (37) o to, aby splnil slib a našel vraha mafiánského ducha, který mu celou dobu pomáhal. To se mu podaří, ale před tím okusí, co je mafie zač. Maskéři se díky tomu na herci mohli pořádně vyřádit.

Denisa Nesvačilová okouzlí v Poldovi Vladimíra Polívku

Video se připravuje ...

Vystřídá ho Polda

Od příští soboty budou diváci moci sledovat premiérových 8 dílů seriálu Polda s Davidem Matáskem (59) v hlavní roli. Jak Duch, tak právě Polda ve sledovanosti sahají na vytoužený milion.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.