Stará láska nerezaví! Bedřich a Anča si k sobě zase našli cestu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Stará láska nerezaví! Bedřich a Anča si k sobě zase našli cestu

Adrian Jastraban a Ljuba Krbová jako Bedřich a Anča v Ulici
Adrian Jastraban a Ljuba Krbová jako Bedřich a Anča v Ulici (tv nova)

V oblíbeném seriálu Ulice už Ljuba Krbová (63) a Adrian Jastraban (52) nějaký ten pátek netvoří manželský pár, mimo ateliéry je ale osud opět svedl dohromady. Jako pár se totiž objeví na divadelních prknech.

Diváci nekonečného seriálu si již zvykli na skutečnost, že tihle dva si nakonec nebyli souzeni, a třebaže by si přáli, aby to dali zase dohromady, scénáristé uvažují jinak. To ovšem neznamená, že tihle dva se již nikdy nesejdou jako manželský pár. Naopak se na Ljubu Krbovou a Adriana Jastrabana mohou jejich fanoušci těšit v pražském Divadle Metro, kde se chystá premiéra komedie Miluji tě, tak se měj.

Ta bude uvedena již 23. března, představí ji ale i na zájezdovkách. „Moc se na to s Adrianem těšíme. A i když jsme to před lidmi na pár místech už hráli, jakousi trému máme i tak,“ prozradila seriálová a divadelní herečka webu Super.cz. Nad nervozitou nicméně převládá dobrá nálada z toho, že již nyní má hra pozitivní ohlasy. „Diváci to ale hodně dobře hodnotí, z čehož máme velkou radost, a 23. máme v Metru premču, tak jsme zvědaví oba, jak to dopadne,“ dodala Ljuba Krbová.

Drbárna z ULICE: Komu dotikávají mateřské hodiny?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.