Zpívající profesor v Prostřeno: Kdyby to viděl Pohlreich, tak by zvracel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpívající profesor v Prostřeno: Kdyby to viděl Pohlreich, tak by zvracel

Libor miluje lidovky a všem u stolu to dá vědět.
Libor miluje lidovky a všem u stolu to dá vědět. (FTV Prima)

Příští středa v  Prostřenu bude patřit Liborovi. Profesor historie Libor reprezentuje Slovácký krúžek v Brně. Libor je milovníkem dobrého jídla, historických zbraní, literatury, historie a folklóru. 

Proč se Libor přihlásil? Jeho Slovácký krúžek, jehož je členem, dostal nabídku a Libor neváhal a této příležitosti se ujal. Menu sestavil z mezinárodních jídel, která má rád. Má rád svoji práci, baví ho historie a psaní. Jezdí rád na chalupu na Vysočině. Pokud to jde, tak rád cestuje po památkách střední Evropy a dalších zemí. Má rád folklor a zpěv.

Čimčaráčci to jsou ptáčci!

Video se připravuje ...

„To kdyby viděl Zdeněk Pohlreich, ten název, tak by zvracel. To vůbec nevím, co si pod tím mám představit," zahlásí tenhle chlapík, který jinak zná na všechno a všechny odpověď. Název pokrmu Čimčaráčci přitom ostatní soutěžící rozhodně takto nerozhodí, neboť na "první dobrou" pochopí, že jde ze strany hostitelky Jarmily o vtipné pojmenování klasiky v podobě španělských ptáčků.

Libor je takový Brouk Pytlík, který rád zpívá...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.