Holka z porcelánu Kořínková: V Prostřeno! se servíruje agresivita | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Holka z porcelánu Lenka Kořínková: V Prostřeno! se servíruje agresivita

Lenka Kořínková propaguje dělenou stravu
Lenka Kořínková propaguje dělenou stravu  (FTV Prima)

Už dnes bude v pořadu Prostřeno! vařit Lenka Kořínková (65). Herečka a autorka několika kuchařek o zdravé výživě ovšem své strávníky příliš nenasytí, ani neoslní. Nad její dělenou stravou se dokonce strhne agresivní debata!

V jejím menu nebude žádné maso, laktóza ani lepek. Herečka a kuchařka, která dělí potravu na rostlinky, zvířátka a neutrál, se ovšem zasekne už na úkolu týdne. Tím je totiž »prasárna «, tedy něco, čím si dotyčný tu a tam lehce zahřeší. „Já tomu textu vůbec nerozumím! Já takovýhle věci nedělám. Nehraju si tady na svatou a pak jakože hřeším. To jsou absolutní nesmysly,“ durdí se nad dopisem od produkce.

A nepochodí s dělenou stravou...

Nic, zhubneš! A to ještě netuší, že jí ke stolu dorazí čtyři strávníci, kteří se pustí do vášnivé diskuze o jejím způsobu stravování. Na dělenou stravu totiž mnozí nevěří. Na dotaz, co jim to přinese, reaguje hostitelka slovy: „Nic, zhubneš! Teda, zbavíš se všeho, co je navíc...“ Sama je zaskočená agresivitou, s jakou je znevažován její životní styl. „Když mi to vyhovuje, tak mě nezajímá, jaké to má odborné atributy,“ dodává Kořínková popuzeně.

Úterní Prostřeno!: Lenka Kořínková pije polévku

Video se připravuje ...

Nožičky jako hůlky

Za svou velice štíhlou figuru vděčí Lenka právě dělené stravě. Jak ale sama říká, nemá žádnou svalovou hmotu. Je to vidět třeba na jejích hubených nožičkách. To když natáčela film Holky z porcelánu, který se poprvé objevil na obrazovce v roce 1974, byla 18leté děvče krev a mlíko.

Od snídaně po večeři

Do svého soutěžního menu se Kořínková rozhodla zařadit pokrmy, které si dopřává po celý svůj den. Její typickou snídaní jsou dary přírody s variabilním chuťovým vyladěním a doplňky. Jako přesnídávku si dává kokosovo- dýňové pohlazení s nádechem zázvoru. Lenčiným oblíbeným obědem jsou variace na falafelové téma s oranžovými zelenino-brambory a horou svěží zeleniny s řepou. A jako lehkou večeři si dává vanilkovo-rýžovou hebkost v medovo-malinovém objetí. Uvidíte už dnes od 17.50 na Primě.

Lenka Kořínková v Prostřeno!: K vaření potřebuje asistenty!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AliAlice
20. 4. 2021 • 19:33

Je mě jí na jedné straně líto.Hraje si na to jak je nad věcí,ale nějak jí nedochází,že už jí ujel vlak....A to nenávratně...

stoura
20. 4. 2021 • 15:34

Vyklepaná kukuřice? To je moc hezký !!!!

hillaarkaa
20. 4. 2021 • 10:55

Mno hnus fialovej,hodila by se i do Výměny manželek,tam taky berou samé exoty .Aspoň by měla na kořalu,evidentně na ní jede.Klobouk na hlavě,nehty oprýskané,nezdravý pohled a to vaření.To bylo jak vaření pejska a kočičky.Jen doufám,že jí nebudou vařit další extra její patvary

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.