Herečka Naďa Konvalinková (70): KOLAPS KVŮLI DIETĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Naďa Konvalinková (70): KOLAPS KVŮLI DIETĚ!

Herečka Naďa Konvalinková: Kolaps kvůli dietě!
Herečka Naďa Konvalinková: Kolaps kvůli dietě!  (Daniel Černovský, archiv )

Věčná dietářka Naďa Konvalinková si před svými 70. narozeninami, jež měla v neděli, zadělala na pořádný problém. Zkusila totiž novou dietu, která ji mohla stát život! Zadání znělo: lehnout si po každém jídle do ledové vany. Herečce se ale udělalo špatně a bylo po hubnutí.

Naďa vyzkoušela za svůj život desítky diet, tou poslední ale šokovala všechny ve svém okolí. „Jmenuje se to »Brr dieta« a to si musíte po každém jídle lehnout na půl hodiny do ledové vany,“ popsala Naďa. Sama to ale dala jen jednou. „Udělalo se mi zle, bušilo mi srdce a musela jsem to přerušit. Pokoušel se o mě kolaps, dost jsem hazardovala,“ popsala Konvalinková.

Strach o ledviny

Se svou doktorkou pak konzultovala, zda si »Brr dietou« neoddělala ledviny. „Měla jsem strach, jestli nejsou v čudu. Ale zase jsem si říkala, že jsem možná zhubla...“ smála se pak jubilantka ve vysílání Českého rozhlasu, kde jí zrovna přála k narozeninám kolegyně a kamarádka Libuše Švormová (85).

Naďa Konvalinková o předpovězené nehodě s Květou Fialovou

Video se připravuje ...

Naďo, nehubni!

Její diety vždy začínají – můžeš všechno, ale... Naďo, dobře vyhlížejících dam kolem sedmdesátky je spousta, ale kdo bude hrát ty krásné maminky a babičky? Byla by věčná škoda, kdybys byla hubená!“ řekla česká Angelika.

Smířená Naďa Konvalinková: Oslava 70. narozenin nebude! Důvody jsou víc než jasné

Video se připravuje ...

Co je »Brr dieta«?

Tato dieta prý ochladí povrchové tukové buňky a pak, když se se tělo musí zahřát, prý spálí tuky. Radši to ale nezkoušejte!



Přečtěte si
DWEI
20. 4. 2021 • 10:17

ivanak - přesně tak jsem to chtěla napsat

ivanak
20. 4. 2021 • 08:23

Paní Konvalinková je moc příjemná ženská.Vždy s úsměvem na tváři.Její dietní pokusy jsou známé a vždy to dokázala komentovat v tom nejúsměvnějším podání.Naďo kašlete už na diety a pouze se pokuste hlídat,ať nepřibíráte.Vaše kulaťoučká tvářička k vám patří..

begonie
20. 4. 2021 • 06:23

Než si lehnout do napuštěné vany ledovou vodou, tak raději nejím a o tom je asi právě tato dieta Každopádně mě to pobavilo a je prima se odreagovat a zasmát v této nelehké době a proto děkuji za článek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.