Šok pro Konvalinkovou: Na tenhle podraz jen tak nezapomene! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

KONVALINKOVÁ BĚSNÍ! Nezapomenutelný podraz?!?

Naďa Konvalinková
Naďa Konvalinková (herminapress.cz)

Herečka Naďa Konvalinková (70) má už léta za nejlepší kamarádku Libuši Švormovou (86). Ta jí ale před lety pořádně podrazila a Naďa tak zažila trapas jako hrom. Co se stalo?

Jejich přátelství trvá už řádky let a dámy mají rozhodně na co vzpomínat. Naďa Konvalinková (70) s Libuší Švormovou (86) si spolu užily mraky zábavy, a to především, když měly obě dvě angažmá v Městských divadlech pražských. V té době se jezdilo na takzvaná zájezdová představení a během hry Zahradníkův pes se Konvalinková vinou Švormové ztrapnila tak jako nikdy.

Libuše Švormová: S Drbohlavovou odchází kus divadelní historie

Video se připravuje ...

„Při třetí děkovačce jsme byli všichni domluvení, že se ukloníme a upadneme na zadek. Jednou jsme se ale domluvili, že to neuděláme a Nadě jsme to nějak neřekli. A ona jediná si kecla,“ prozradila Švormová pro magazín Aha! pro ženy. Nicméně její kamarádce v tu chvíli příliš do smíchu nebylo. „Tenkrát mi to vtipné nepřišlo. Oplakala jsem to,“ dodala Konvalinková. Dnes už to bere s nadsázkou a dokáže se tomu zasmát. Ale na Libušku a její výmysly už si od té doby nejspíš dává větší pozor…

Naďa Konvalinková o předpovězené nehodě s Květou Fialovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.